keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Uimamaisteri ja uimakoululainen

Tällä viikolla on taas ollut sen verran lämmintä, et käytiin uimassa. Farolainen on kyllä kesä kesältä kovempi uimari, ja hyvä niin. Erinomainen hellepäivien liikuntamuoto, eikä se riehuminen rannallakaan tunnu niin rajulta kun on märkä ja käy välillä pulahtamassa. Figoa en vielä ole saanut kuin kahlaamaan, mutta ajattelin viikonloppuna ottaa pojat mukaan Raisioon. Siinä matkalla vois pysähtyä Maskussa vähän lapsiystävällisemmällä rannalla.

Eilen Figo kahlaili jo noin 20-senttisessä vedessä, ja kurkotti nokka pitkänä keppiin jonka ihan rannan tuntumaan heitin. Namien perässä tuli veteen niin, että kaikki jalat kastui. Enimmäkseen kuitenkin tyytyi kyttäämään Faroa sen tullessa vedestä, ja rantariehuntaan. Mut kyllä se siitä vielä uimaankin lähtee, en vaan viitti pakottaa vaan mennään kiltillä linjalla.

Eilen oli kamerakin mukana, kuvien laatu ei päätä huimaa mut tuleepahan vähän väriä blogiin:

Kakara väijyy rantautuvaa järvihirviötä


Noutaja hakee keppiä


Sit vielä oikein onnistunut poseerauskuva, oli kamerasta akku loppumassa ja meinasin, et vielä saan hienon yhteiskuvan...No, en ihan :P


Iltalenkin yhteydessä otettiin vielä pienet tokoilut. Figo aloitti alkulenkistä vähän helpommassa paikassa, teollisuushallin pihalla kuitenkin "ison tien" läheisyydessä että olis vähän häiriötäkin. Ihan pienet jutut vaan, aloitettiin seuraamisharjoituksista taas. Otin paria, kolmea askelta kerrallaan pari pätkää, sitten lelupalkka. Nakinpaloja toki tuli välissä useita. Aika kivasti pysyy kontakti, ja seuraamispaikka on hyvä. Yhdessä vaiheessa kun näytti, että sen persus irtoaa ulospäin. Vähän ahkerammin koitan tehdä nyt niitä perseenkäyttöharjoituksia, jotta päästäis vähän vaikeuttamaan noita pätkiä. Lisäksi otin taas kerran niitä maahanmenoharjoituksia...Menee ihanan nopeasti maahan, mutta erittäin herkästi nousee samantien ylös. Helppo juttu se liikkeen suoritus, mutta nyt pitää ruveta jo vaikeuttamaan ja tehdä selväksi, että siellä tosiaan pysytään kunnes toisin määrätään. Perusasennosta menee kans tosi nopeasti alas, ja pysyy suorassa. Mut on se tomera, ihanan "tosissaan" tekee :) Ja repii kuin hullu, luulen että saan Figoa palkkaamalla vielä synnytyksen käynnistymään tarvittaessa...

Faro pääsi hommiin vasta loppulenkistä, kun tultiin Kalanti Cityn läpi. Kirjaston pihalla oli äänekästä nuorisoa, joten menin siihen toiselle puolen pihaa. Senkin kanssa aloitettiin perinteisesti seuraamisella. Ekat pari askelta on taas kyllä vähän niin ja näin. Seuraamispaikka on hyvä, pää pysyy ylhäällä mutta kontakti on jotenkin huolimaton kuitenkin. Se paranee kuitenkin samantien niiden ekojen askelten jälkeen, ja pysyy hyvin. Pitäis melkein videoida vähän, niin näkis itekin paremmin. Paikka pysyy kyl tosi hyvänä. Käännöksiä alan nyt kyllä koittaa, katotaan saanko vältettyä ekojen askelten ongelmaa vai pitääkö tahkoa se ensin kuntoon.

Pääsi se Farokin menemään maahan taas kerran. Mikähän mussa on, kun mun koirilla on maahanmenossa ongelmia molemmilla :P Tosin ihan erilaiset ongelmat...Nyt oli suht hyvä vauhti Farolla, eikä jäänyt ihmeemmin arpomaan puoli-istuvaan asentoon. Kaipa se siitä?! Yhden luoksetulon otin ihan kokonaisena liikkeenä, se meni hyvin. Vauhtia oli, ja tuli tarkasti sivulle. Lopuksi vielä paikallamakuu siinä teinien edessä, Figon inistessä toisella puolen. Kävin kerran palkkaamassa välillä, ehkä sen pari minuuttia makuutin. Kerran ravisteli, kun tais hyttynen mennä korvaan tai jotain, muuten oli aika rauhallisesti ja hienosti. Eiköhän tämäkin tästä vielä :)

Huomenna koitan käydä vähän aksaamassa, hellettä on luvattu mutta jospa illalla jo tarkenis pienesti. En mä paljoa viitti itteäni rasittaakaan, sen verran ikävät oli viime viikollakin kaks seuraavaa päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti