sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Monenlaista uutista

Ensimmäisenä uutinen siitä, että tähdet olivat tänään vihdoinkin oikeassa asennossa, ja Figo nousi kolmosiin! Rata ei ollut kummoinen meiltä, mutta tällä kertaa selvittiin virheettä. Ei mitään isompia ongelmiakaan kyllä ollut, perusmenoa, mutta sellaista viime kisojen rentoutta ei oikein ollut. Yhtä kaikki, olen tietysti erittäin iloinen ja tyytyväinen :) Nyt päästään vihdoin kokeilemaan taitoja kolmosluokassa. Figon nolla oli tänään luokan ainut, joten kaiken kukkuraksi päästiin juhlimaan myös luokkavoittoa.



Treenattu on kerta viikkoon -tahtia. Viime viikolla oltiin ATT:lla Sonja Paavolan ratatreenissä. Oikein mukava rata, sopivan haasteellinen. Hankalimmaksi osoittautui leijeröinti, mun ja koiran välissä puomi. Eihän me tällaista olla juuri otettukaan, eli ihan hyvä että tuli eteen. Muutaman avustetun kerran jälkeen Figo hoksasi jutun juonen. Muita suurempia vaikeuksia ei ollut, ainakaan mitään "uutta" :P

Sitten Faron terveyspuoleen. Viime maanantaina käytiin Turun Univetissa Mikael Granholmin vastaanotolla. Ohjelmassa kattavat testit; Erilaista vääntöä, kääntöä ja kopelointia, liikkumisen tarkastelua pihalla jne... Ja sitten rauhoitus röntgen- ja CT-kuvausta varten. Röntgenissä ei todettu mitään uutta, samat 8 lannenikamaa edelleen (kas kummaa), mutta mitään muutoksia ei ollut. Ei merkkejä spondyloosista tai muista rappeumasairauksista. CT:ssä ei todettu välilevynpullistumia (jota viimekertaisella käynnillä vähän arveltiin). Ongelmakohta löytyi ehkä vähän yllättäen rintarangasta, jossa oli jokin epämääräinen löydös. Siitä odottelen vielä tarkempia tietoja, koska kuvat lähetettiin Britanniaan tarkasteltavaksi. Lähipäivinä pitäisi niistä saada tietoa, samoin kilppariarvoista, jotka tarkistettiin samalla reissulla.

Palataan siis asiaan, kunhan lisätieto kuvista saapuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti