tiistai 28. elokuuta 2012

Viit vail...!

Farolainen tokoili toisen ALO1:n männä viikonloppuna Paimiossa. Vähän sanomista oli parissa liikkeessä, mutta onneksi 167p riitti hyvin. Ekaa kertaa jouduin antamaan kaksoiskäskyt, sekä luoksetulossa että hypyssä. Hassua, mutta tais olla taas kerran mun mielentilasta johtuva juttu. Olin tosi rentona kehään mennessä, ja hihnassa seuraaminen oli varmaan paras koeseuraaminen ikinä. Vapaana seuraamisessa Faro hämääntyi viimeisessä täyskäännöksessä takapiruna olleesta tuomarista ja laski hetkeksi nokan maahan. Tätä lukuunottamatta sekin seuraaminen oli kohtuuhyvää, mutta arvosanaan se toki vaikutti. Ja mä taisin hämääntyä tästä, koska tästä lähtien suorittaminen oli jotenkin nihkeää. Ihan päinvastoin kuin yleensä, nyt alkoi hyvin ja huononi loppua kohti. Noh, tulipa nähtyä tällainenkin. Onneksi ne tuplakäskyt auttoivat, eikä mikään mennyt seiskaa huonommaksi. Ekaa kertaa tuli myös paikallamakuusta kymppi :) Viimeistä ykköstä tähyillään heti tämän viikon lauantaina.
kuva: Vilma Sjölund
Faro kävi myös selkäkuvilla. Sieltähän löytyikin ilmeisesti syy jumitukseen: Sillä on ylimääräinen lannenikama, mikä aiheuttaa ahtautta lanne-ristiluuliitoksen kohdalle. Mitään spondyloosi- tms. muutoksia ei onneksi näkynyt. Lonkat ja kyynärät olivat entisellään. Nyt ollaan jatkettu hierontoja ja venyttelyjä, ja agia on tehny edelleen varovasti ja harvoin. Tavoitteena olis kisata virallisesti 23.9., jolloin jaetaan seuramestaruudet. Mahdollisesti saman viikon lauantaina menen myös Figon kanssa samaisiin geimeihin, katsotaan nyt.

Figon kanssa aloitettiin bh-kurssi. Ekalla kerralla oltiin ihan pihalla molemmat. Tais meikäläistä jännittää uudet ihmiset. Toisella kertaa oli fiilis jo huomattavasti rennompi, ja oltiin aika hyviäkin :) Ehkäpä se tuosta, mutta en kyllä usko että kurssin päätteeksi vielä kokeeseen osallistutaan. Se on sitten ens syksyn tavoite.

Se alkaa olla syksy nyt... Mullakin alkoi työt, joten vähän joudutaan tinkimään treenimääristä. Ehkä ihan hyväkin niin, ei pääse tympiintymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti