maanantai 1. marraskuuta 2010

Omatoimista ratatreeniä

Kokeilinpas oikein piirtää radan ja siirtää tänne. Näytti onnistuvan. Mulla on ainakin toistaiseksi vain demoversio tuosta ohjelmasta, ja se ei salli tallentamista. Siispä tämä on print screen -toiminnolla väsätty :P Vaikuttaa kyllä niin kivalta ohjelmalta, että saatanpa maksaa kokoversion itelleni vielä. Tuoosa ei myöskään saa numeroita laitettua, joten piirsin viivat, jotka on vähän hankalat mutta menettelee toistaiseksi.

Joka tapauksessa, ihan omasta päästäni kehitin tällaisen radan, ideoita hain kyllä parista valmiista kolmosluokan radasta. Halusin jotain pientä vempulointia Farolle, erityisesti jotain sylkkärin tynkää oli hakusessa. Heti alussa, 3-4. hypyillä sitä olis voinu soveltaa, mutta kokeilemalla päädyin siihen et valssi toimi ehkä paremmin. Faro ei yhtään ollut menossa putkeen, en ohjannut mitenkään vaan käskytin vaan puomille. Näin sen pitäiskin mennä. Otin lopulta ylösmenolle namialustan, kun se otti kontaktin niin älyttömän huolimattomasti. Nopea pysäytys siihen, samoin kuin alastulolla. Kepeillä oli toinen niistä jutuista mitä erityisesti tänään halusin, eli poispäinkäännös sinne. Faro lukee niitä vähän turhan hanakasti nimenomaan kepeillä ja lipsahtaa helposti sinne liian aikaisin, ja sit homma kusee. Nyt oikein liioittelin sitä vastakkaista kättä, ja hyvinhän se sinne taipui :)

Keppien jälkeen otin valssin (vähän turha kyl), samoin keinun jälkeen, ja siitä heitto putkelle. Haki todella hyvin ihan näkymättömissä olleen putken pään, tosi hieno! Myös putkelta tulo meni kivasti, kun huomautin heti putkessa ollessa että tulee tiukka käännös. Olin hypyn takana ottamassa vastaan, ja seuraavalla hypyllä ajoissa valssaamassa. Lopun hypyt mentiin samalla tavalla ku alussa, toiseen suuntaan vaan. Siinä käytin sylkkäriä, joka meni hyvin. Faro tuntuis tottuneen nyt siihen aika hyvin, osaa lukea sen kivasti.

Kaiken kaikkiaan tosi hyvä treeni, rata oli sopivan haastava. Kontaktit meni hyvin lukuunottamatta puomin ylösmenon alun sähläämistä. Muilla ei ole yhtä isoa ongelmaa kyllä ollutkaan. Tosi tyytyväinen olen Faroon tässä treenissä :) Mielestäni itekin olin aika rento ja huolellinen.

Tässä se rata, klikkaamalla isommaks:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti