tiistai 9. marraskuuta 2010

Kaikennäköst

Viime viikollakin kyllä treenattiin, mutta en jaksanut raportoida tänne, kun mitään kovin ihmeellistä ei tapahtunut. Tosin ei tänäänkään, mutta nyt on vapaapäivä :P Alkaa olla sen verran kylmä, että kenttä alkaa jäätyä, joten kovin ihmeellisyyksiä siellä ei enää viitti tehdä ettei koiran tassut hajoa. Tänään Faro jo tökkäs kyntensä johonkin ja vuoti verta. Leikkasin kyllä sen kynnet eilen, voi olla että sen kynnen kanssa oli lähellä ettei alkanut silloin vuotaa. Nyt sai sit jonkun osuman ja vuoto alkoi. No, hyvin tyrehtyikin.

Tarkoituksena oli ottaa lähinnä keppijuttuja ja takaakiertoja. Kepit jäivät kuitenkin vähälle, kun jäisellä maalla ne eivät oikein tahtoneet asettua hyvin. Faro pujotteli sit fiksuna poikana aika varovasti, ja totesin että ehkä unohdetaan ne tänään. Takaakiertoja otettiin aika paljon, lähinnä helppoja sellaisia. Yksittäisiä hyppyjä erilaisilta kulmista. Pitkästä aikaa tein myös kahden hypyn ja renkaan suoran, joka mentiin molempiin suuntiin. Ensin "alkusuora", jossa viimeinen hyppy kierrettiin takaa, sit loppusuorana toiseen suuntaan. Kaks kärpästä yhdellä iskulla :P Hyvin oli eteenlähetys hallussa edelleen, ja se takaakiertokin meni ihan mallikkaasti. Takaakiertoja poispäinkäännöksellä vois kyllä ottaa ohjelmaan jossain vaiheessa.

Kontakteja otinkin sit aika paljon. Paitsi keinua, joka oli vähän jäässä ja liukas. Ihmettelin ihan älytöntä hiipimistä A:lla, alkoi hiipiä ihan harjalla jo :O En ymmärtänyt, ja ihan sattumalta otin kerran toiseen suuntaan. Ei mitään ongelmaa - sit vasta tajusin kokeilla et se toisen puolen yläosahan on tosiaan liukas sekin. Yleensä Faro paahtaa täysillä vaikka mikä olis, mutta on se sentään joskus fiksukin. Otettiin sit sinne toiseen suuntaan, ja saatiin oikein hyviä kontakteja aikaiseksi. Puomilla oli kans vähän hiippaamista, mut pienen muistuttelun jälkeen alkoi sekin sujua. Ylösmenot meni hyvin :) Vähän olin ärtynyt tohon hiippaamiseen, kun viimeks menivät niin hyvin. En kuitenkaan mieti uusien keinojen käyttöönottoa, uskoisin et nykyisiä vahvistamalla päästään kelvolliseen lopputulokseen. Ja kyllähän nämäkin kisoissa ihan ok on, ja Faro on muuten sen verran nopea ettei noista ongelmaa koidu.

Harmillisempi uutinen on, et Farolla todettiin niitä kilpirauhasvasta-aineita :( TSH ja T4V oli ok, eikä edelleenkään ole oireillut, mutta harmi et noita sit on...Olen kyllä lakannut jo ajattelemasta asiaa, aluksi tuntui et mähän maalailen piruja seinille koko ajan ja olen löytävinäni siitä oireita. Ainut mikä mietityttää on Faron harmaantuneet posket :) Jos se liittyykin kilppariin...? No, lekurin mukaan tuskin, eikä kannata hakemalla hakea oireita, tutkia turkkia jatkuvasti ym...Jos vajaatoiminta puhkeaa, niin sen kyllä huomaa tyhmempikin. Tämä tulos ei Faroa huononna mitenkään, ja tärkeintä on että poika voi hyvin. Tarvittiin siihen sit tyroksiininappeja tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti