sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kosteat treenit

Tänään mukavasssa tihkusateessa (ja välillä vähän kunnollisemmassakin) treenattiin lähinnä takaakiertoja. Helpoin harjoitus oli yksinkertaisesti puomilta suoraan edessä olevan hypyn kierto, siinä ei mitään ongelmia ja puomin kontaktitkin olivat hyvät. Hankalammassa tapauksessa tein saman pätkän kuin viime viikolla Heidin treeneissä. Kokeilin myös molempia ohjaustapoja, joita silloinkin tehtiin. Ekassa versiossa kummatkin "kriittiset" hypyt vedettiin takaakierrolla, eka helpommalla ja toinen hankalammalla tavalla. Varsin hyvin suoriuduttiin niistä tällä kertaa, ilmaisesti se taakselähetys oli nyt huolellisempi. Hankalampi tapa oli se pakkovalssi toiselle hypylle, joka tuntui jo silloin aiemmin jotenkin luonnottomalta mulle. Kyllä sekin meni, mutta välillä Faro ei oikein tahtonut pysyä "kiinni" kädessä. Otinkin sit pelkkiä hallussapysymysharjoituksia myös. Hyvät takaakiertoharkat oli.

Kontakteja otin tällä kertaa ihan enemmänkin, puomia noiden takaakiertojen yhteydessä mut keinua ja A:ta erikseen. Varsinkin keinua hinkattiin aika paljon. Jostain syystä Faro tykkää pysähtyä kokonaan kontaktille, ei siis 2o2o kuten pitäis. Otin reippaasti toistoja namialustalla ja lopulta ilman. Kyllä se siitä alkoi asettua. Oikea paikka löytyi myös, vaikka mä jatkoin juoksemista enkä pysähtynyt odottamaan alastulolle. Ylösmeno on muuten keinulla selvästi varmempi kuin puomilla. A:lla ei ollut ongelmia, en tiedä mikä hetkellinen mielenhäiriö oli se, kun Faro vähän aikaa sitten pysähteli silläkin siihen kokonaan kontaktipinnalle. Tässä yhteydessä otin myös pimeitä putkikulmia, ja putken kautta mentiin sit sinne keinulle. Hyvin poika osaa hakea putket :)

Lopuksi vielä hiukan keppejä. Viimeisessä välissä ohjurit, ja ideana että mä jättäydyn taakse tai otan etäisyyttä heti kepeille tultaessa. Menivät ihan mallikelpoisesti ohjureiden avulla. Vauhti on kyllä aika hiljainen, kun jään jälkeen. Eiköhän se treenillä siitä vahvistu. Muutaman avokulmankin otin, ekaks meinas väkisin tunkea ohjureiden välistäkin toiseen väliin, mutta alkoihan se sit sujua. Se on kyllä Farolle vielä kaikkein hankalin kulma. Kuitenkin ihan kelvolliset kepittelytkin oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti