torstai 22. joulukuuta 2011

Joulutauko

Figon jatkokurssi tuli päätökseen edellispäivänä. Todella hyödyllinen kurssi olikin, Figo on mennyt älyttömästi eteenpäin ja kouluttajakin oli sitä mieltä, että ilman muuta on kisakunnossa kesällä. Hiljalleen alkaa olla möllikisakunnossa, kunhan saadaan varmuutta maksihyppyihin ja muutenkin hiukan ratatreeniä. Nyt ollaan hypitty vielä medikorkeuksia. Ilmoittauduin kevääksi mölliratakurssille, joten treeniä on luvassa. Puomi ja A alkavat olla sellaiset, että niitä ruvetaan ottamaan ahkerasti mukaan ratoihin. Nyt on kuitenkin pieni tauko, 29. päivä mennään Heidin yksityistunnille mutta muuten jatketaan vasta ensi vuoden puolella.

Kepit ottivat jonkinlaisen askeleen eteenpäin viime treeneissä. Viime viikolla kasvihuoneella Figo oli vielä ihan pihalla, kun ohjureiden avulla otettiin puolikkaita keppejä. Nyt oli täyspitkät kepit verkoilla, ja sehän meni kuin vanha tekijä. Ja kovaa! Jotain ilmeisesti on niistä sitten aiemminkin ymmärtänyt, ja nyt palaset loksahtivat kohdalleen?! Toivottavasti ei ollut hetken hairahdus. Keppejähän on treenattu todella vähän, ennen puolen vuoden ikää meni ehkä kolme kertaa ihan vaan "esittelyn" vuoksi. Kesän jälkeen on sitten muutaman kerran kokeillut ja vasta talven tullen on niitä ruvettu varsinaisesti treenaamaan. Eiköhän se tuosta.

Figon päänmenoksi on suunnitteilla myös terveystarkastukset. Silmät käydään tsekkaamassa tammikuussa, ja helmikuulle on suunnitteilla kimppakuvaus lonkkien ja kyynärien suhteen. En odota suuria yllätyksiä, mutta siitä huolimatta ne vähän jännittävät :O No, ei hän varmasti aivan risa ole, sen luulisi näkyvän käytöksessäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti