perjantai 29. heinäkuuta 2011

Loppuviikon touhuiluja

Kaksi aktiivista treenipäivää takana. Eilen tokoa, tänään agia. Jälkimmäistä kylläkin sattuneesta syystä varsin pienimuotoisesti. Oli kyllä myös kuuma, joten ei olis kovin kummoista viitsinyt muutenkaan tehdä.

Eilen en Faron kanssa tehnyt mitään uutta. Jatkettiin seuraamisen käännösten harjoittelua, ja alkais mielestäni jo sujua varsin jees. Täyskäännöksessä kyllä jää helposti jälkeen. Olen tehnyt käännökset vain oikealle, kun sen kanssa ei ole pk-puolelle suunnitelmia. Pari luoksetuloa otin, tarkoitus oli ottaa vaan yks mutta siinä oli sivulletulo niin aneeminen, että otin vielä toisen. Se meni hienosti loppuun asti. Paikalla makuutin yli kaks minuuttia yhdellä välipalkalla, kunnon välimatkalla. Oltiin urheilukentän reunalla, ja kentältä oli just lähdössä muutama auto aika kovan hälinän saattelemana. Oli siis hyvä häiriö. Katseli autojen suuntaan ja muutenkin pää vähän pyöri, mutta paikallaan pysyi hyvin. Ei tosta kyllä kymppiä olis tullut, kun niin kovasti seuraili ympäristöä - luulisin ainakin.

Figon kanssa otin vaan pienesti taas niitä seuraamisia ja maassapysymisiä. Uutena asiana liikkeestä maahanmeno. Kyllä oli kakara pihalla, kun kesken liikkeen (ei mikään kunnon seuraaminen, ihan vaan normikävely) käskinkin maahan :D Pari kertaa koitettiin, kunnes kekkas. Ja kun kerran oli tajunnut, niin hienosti rojahti maahan. Nimenomaan rojahti, kauhealla vauhdilla ja suoraan lonkalleen :P Hyvin myös pysyi siellä, kunnes palkkasin ja lopulta vapautin. Ei paha! Tässä muuten pieni seuraamispätkä. Videoitu tänään agien päätteeksi, palkkaus näyttää vähän aneemiselta :D Oli jo suurin virta kakarasta pois. http://www.youtube.com/watch?v=SMaS1gYjYTM

Tänään sit pientä agia mielenvirkistykseksi varsinkin Farolle. Pikkasen kepittelyä ja ihan vaan hyppelyä sekalaisissa pätkissä. Niin, ettei mun tarvinnut ottaa juurikaan juoksuaskeleita :P Ei siis mitään ihmeempää raportoitavaa, kun ei ollut ajatuksenakaan sen suuremmin treenata mitään.

Figo teki samaa pätkää kuin viimeksi, parissa osassa pääosin. Aika nopeasti se kakarakin väsähtää näillä keleillä, eikä tietty muutenkaan viitsi ihan piippuun vetää. Sillä ei ole ainakaan toistaiseksi yhtä suurta intohimoa agiin kuin Farolla, mutta saa nähdä miten käy kun pääsee kunnon radoille ja oikein hinkkaamaan. Kontakteja ja keppejähän ei ole käytännössä otettu yhtään vielä. Ei näistä Figonkaan pätkistä sen ihmeempää raportoitavaa ole, kunhan höpsöteltiin ja muisteltiin, mitä kentällä on tehty :) Tässä pari videonpätkääkin http://www.youtube.com/watch?v=682ECGLzQWQ ja http://www.youtube.com/watch?v=vbh5yhmdZzo

Höpsöttelyjen päätteeksi käytiin vielä meille uudella uimarannalla pulikoimassa, nyt tuli vihdoin Faron heitettyä talviturkki myös mereen. Figokin meni jo aika pitkälle hakemaan keppiä ihan oma-aloitteisesti. Ei kuitenkaan vielä uimaan rohjennut, mutta eiköhän se siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti