sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Näyttelyä

Figon kanssa käväisin torstaina Turussa mätsärissä ottamassa vähän tuntumaa misterkisoihin. Käyttäytyi kehässä kuin paraskin näyttelykoira, ihan kuin joku olis sitä siihen opettanut :o Ja mehän ollaan kerran harjoiteltu hommaa, ennen erkkaria. Ehkä se meinaa ruveta näyttelykoiraksi...? Sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut loppukarkeloissa. Ihan kiva kokemus kyllä, ja tavattiin pari uutta nahkatuttavuuttakin. Erityisen tehokas reissu oli kaupunkiympäristöön totutellessa, ja kaiken lisäks ilman isoveljeä.

Eilen sit käytiin oikein näyttelyssä Pöytyällä. Hienosti meni esiintyminen sielläkin, oikeastaan tosi nappiin. Asettuu pönötysasentoonkin lähes itsestään. Arvostelukin oli kelpo, ja kp irtosi. Muita pentuja ei ollutkaan, joten myös ROP-pennun arvosana saatiin. Hiano poika! Vielä olis Porin näyttelyssä pentuluokka luvassa, toivottavasti oma kuntoni sallii siihenkin osallistumisen. Jännä nähdä miten junnuluokassa sit käy, kun pentuna on nyt ollut jo parin tuomarin mieleen. Tuntuu kyllä, että muut junnu-urokset ovat älyttömän paljon kehittyneempiä ja "jytkympiä" kuin Figo, mitä nyt eilenkin katselin. Ei kyllä mun mielestä mitenkään huono asia. Ja ei me varmaan tän vuoden puolella junnuluokassa vielä käydäkään, katotaan nyt. Niin, se arvostelu on tuolla Figon tulossivulla nähtävissä.

Myös vanhempien koirat olivat esillä. Väiski-mäykky on vähän tuhdissa kunnossa, mistä sanoin jo etukäteen äipälle...Tuomari oli samaa mieltä, ja vielä kun nurmikko oli vähän pitkä niin eihän sillä ollut maavaraa kuin nimeksi. Nyt on kuulemma jo laihiksella sit ;) EH irtosi kuitenkin, et kyllä tuomari tykätä taisi noin muuten. Märästä nurmikosta johtuen liikkuminen oli tosi ankeaa, niin näytti kyllä olevan monella muullakin nakilla. Ne mäykyt, ne mäykyt. Hani-beagle esiintyi tosi hienosti ja iloisesti :) Arvostelu oli aika erinomainen, olin yllättynyt. Mm. "esiintyy erittäin itsevarmasti ja tasapainoisesti", "upea ylälinja" ja muuta mukavaa. Viat olivat tutut, hieman matalaraajainen ja pitkärunkoinen. Luulen kuitenkin, että kunhan vähän aikuistuu niin hyvin voi vielä sen SA:nkin saada. Nyt puhdas ERI tuloksena.

Tänään ollaan vietetty toipumispäivää eilisestä, mut huomenna palataan ruotuun tokoilun suhteen. Tiistaina pidän viimeisen alkeiskurssikerran, ja kenties uskallan ottaa pieniä agijuttuja poikienkin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti