tiistai 12. heinäkuuta 2011

Tokoilua

Nyt ollaan koitettu tokoilla vähän ahkerammin. Sunnuntaina iltalenkin yhteydessä ja eilen oikein kentällä pehkoseurassa. Tutuilla teemoilla jatkettu, eli Faro on maannut paikalla, seurannut, mennyt maahan ja tullut luo. Figo on ottanut askeleen eteenpäin seuraamisharjoituksissa eli matka on alkanut pidentyä.

Faron paikallamakuu on edelleen kyllä epävarma, mutta kyllä se kehittynyt on. Ilman häiriötä makuutan hyvinkin sen pari minuuttia tai vähän ylikin, varmuuden vuoksi 1-2 välipalkkausta. Häiriössä jään vähän lähemmäs, mutten ota sen enempää välipalkkauksia ellei tule jotain spesiaalitilannetta. Eilen oli kentällä tällainen spesiaalitilanne, kun läheisen talon pihalla ruvettiin tamppaamaan mattoja. Se on jostain syystä sellainen ääni, joka saa Faron reagoimaan. Eka paukutussessio meni vielä korvia käännellessä, mutta meninkin heti palkkaamaan. Ajattelin meneväni ihan pian vapauttamaan, mutta toinen sessio alkoikin niin pian etten ehtinyt :( Ja niin se nousi käännellen korviaan edelleen. Harmitti, mut ei voi mitään. Ja toi on jotenkin sille paha ääni, vaikkei se varsinaisesti pelkäävän vaikuta. Yleensä lenkilläkin haukahtelee tamppaamisäänille, jos kohdalle osuu. Noh, toistoja vaan.

Seuraaminen vaikuttaa aika hyvältä nyt. En ole kamalasti takertunut alkuaskelten aikana tapahtuvaan kontaktin hiipumiseen, vaan jatkanut siitä vaan ja pidentänyt pätkiä. Käännöksiä olen myös ottanut aika paljon. Kontakti pysyy kyllä pitemmässäkin pätkässä kivasti. Joku päivä ajattelin ottaa vähän videokuvaa, niin näkee itsekin paremmin missä mennään. Maahanmenot on edelleen hyvät. Luoksetuloja otin pari ihan läpijuoksuna pitkästä aikaa, että vauhti säilyy. Ja vauhtia oli, hyvin. Lisäksi eilen kentällä otettiin pitkästä aikaa hyppyäkin. Parin toiston jälkeen näytti Faro taas muistavan homman. Hyvällä mallilla on, mutta treeniä tarvitaan edelleen.

Figo oli iltalenkkitreeneissä niin meneväinen, että meinas iskeä epätoivo. Tais olla kuitenkin vaan turhan pitkä tauko edellisen session välillä. En ottanut sit kamalasti mitään erikoista, maahanmenoja ja perusasentopyörittelyä vaan. Kentällä taas eilen keskityttiin vähän enemmän siihen seuraamiseen. Kirsin rohkaisemana otin jo ihan kunnon pätkiä ja aloiteltiin jo käännöksiäkin. Seuraamisen paikka on tosi hyvä ja kontakti pysyy hienosti, avustettuna toki. Mutta meininki on tosi jees ja luulen, että Figossa on ainesta :) Kunhan en vaan ite mokaa. Ajattelinkin, jos pääsis syksyllä käymään sen kanssa oikein ohjatussa ryhmässä. Maassakin on ruvennut pysymään. Nyt ruvetaan harjoittelemaan ikään kuin paikallamakuun alkeita sitten. Luoksetuloja otettiin eilen kans, pitkällä matkalla ja kovalla yllytyksellä. Hieno vauhti, ja kävi leluun kiinni kuin mielipuoli. Hieno poika!

Niin joo, pari jälkeäkin oon Figolle tässä tehnyt viime päivityksen jälkeen. Molemmat on menneet aika kivasti. Voisin nyt vähän pidentää jälkeä, muita vaikeutuksia tuskin kannattaa tehdä. Nameja jää matkan varrelle aika paljon, mutta silti vauhti ei ole liian kova. Nyt on ruvennut hyvin pysymäänkin jäljellä, kun olen tullut ite vähän aiempaa tiiviimmin heti sen jäljessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti