tiistai 2. elokuuta 2011

Näyttelyä, jälkeä, tokoa

Sunnuntaina käytiin taas Figon kanssa misseilemässä, pennuissa nyt viimeistä kertaa. Ei ollut taaskaan kilpakumppaneita, joten arvoitus oli lähinnä saako kakara kp:n vai ei. Talvitien Marjakin tykkäs sen verran, että kp irtosi ja saatiin taas hempeän väriset ruusukkeet kotiinviemisiksi. Esiintyi kyllä taas tosi hienosti, ihmetellä täytyy. Vähän yllätyin, että tuomarin mielestä Figo on iso :O Oon katsonut sen about Faron korkuiseksi, ei ainakaan korkeammaksi, ja sehän on sen 60 cm. Mut "raamit" sillä kyllä on vähän isompaankin kroppaan, saa nähdä kunhan siitä "täyttyy". Ihan kiva oli noissa pentukehissä käydä, eikä sekään tietty ikävää ole että tuomarit ovat kakarasta tykänneet. Saa nähdä, miten sit aikuisten luokissa. Luulen, ettei mennä tämän vuoden puolella enää mihinkään, kun ei oikein ole mukavan lähellä näytelmiä ja munkin pitäis kohta jakaantua. Ehkä Turun iso näyttely tammikuussa...? Katotaan ny.

Äsken iltalenkin yhteydessä tein Figolle jäljen, varmasti pisin tähän mennessä mutta edelleen nurmikolla. Ei ollut ihan suora, kävelin vahingossa vinoon, joten tuli vähän tarkoitettua hankalampikin. Lisähankaluutena tein nyt ekan kerran niin, että ikään kuin lähetin Figon "janalta" jäljelle. Jana ei tässä tapauksessa ollut todellakaan pitkä, mutta kuitenkin nyt lähestyttiin jälkeä sivusta eikä suoraan jäljen suuntaisesti. Hienosti se nappas hajun samantien! :) "Jälki"-käsky saa nokan ihanan tomerasti ja innokkaasti maahan, kyllä se jo tietää mitä tehdään. Ajattelin seuraavaksi kenties kokeilla helpossa metsämaastossa, saa nähdä.

Faron kanssa tein pienesti tokoa samalla. Peräkkäin liikkeestä maahan ja seiso - ei ongelmia erottamisessa. Seisomisessa oli ekalla kertaa vähän epävarmuutta, eikä meinannut ihan aloilleen jäädä. Muut toistot meni hyvin. Maahanmenot oli hyvät :) Seuraaminen oli jotenkin vähän aneemista ehkä, en viittinyt sitten kamalasti tahkota. Muutamat käännökset otin joka suuntaan. Ehkä toi aneemisuus johtuikin siitä, että otin heti alkuun noi jäävät liikkeet? Odotti kenties käskyä seisomaan tai maahan. Lisäks otin kertaalleen vasen/oikea-harjoitukset muuten vaan. Ja lopuksi 2 min paikkamakuu. Kunnon etäisyydellä, yhdellä välipalkalla. Pää heilui taas jonkun verran, mutta hyvin pysyy kyllä. Pitäisköhän ruveta puuttumaan tohon pään kääntelyyn? Ei olis sit ehkä niin houkuttelevaa nousta, kun ei seurailis ympäristön tapahtumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti