torstai 9. kesäkuuta 2011

Hellettä riittää

Melkoiset kelit ollu tällä viikolla. Ollaan lähinnä keskitytty makoiluun, ja lenkkeilty vasta illalla myöhään. Tiistaina oltiin Faron kanssa tokotreeneissä, ja aika tahmeaa oli. Ärsyttävästi nousi paikallamakuussa, kylläkin vaan nousi mutta kuitenkin. Otin sit pari lyhyempää pätkää vielä erikseen. Taisin vähän ahnehtia vaan. Pääosin pysyy hyvin, mutta jossain kohtaa tulee vielä se raja vastaan. Seuraamisjuttuja mietittiin ja koitettiin taas. Tarttis jaksaa nyt vaikka joka päivä ottaa pikkupätkiä. Mun tarttis treenata myös itteäni, koska tuntuu etten oo riittävän johdonmukainen. Suunnitelmallisuutta peliin enemmän. Hyppyä otettiin nyt toista kertaa, siitä en oo yhtään huolissani.

Tänään sit agia molempien poikien kanssa. Faron kanssa tehtiin helatorstain radoista paria kohtaa; agiradan sitä kohtaa missä hyllytettiin, ja hyppärin alkua. Ekan radan ongelma oli takaaleikkaus, sitä siis. Ei jaksettu muuria ja pituutta sentään roudata, joten tein pätkän ihan perushypyillä. Otin vähän muitakin, vaikeampia takaaleikkauksia. Ei niissä nyt kyllä mitään hankaluuksia ollut, hienosti meni. Se hyppärin alku taas oli vaikea nytkin. Todella herkästi tulee kakkosrima alas, tai sit koiran linja menee ihan plörinäksi. Tässä olis nyt tainnut se ihmisnuoli olla paikallaan...? Tai joku sen tyylinen ainakin. Ratapiirrokset lisäsin muuten aiempaan päivitykseen.

Figo pääsi edellispäivänä muuten ihan ilman Faroa porukkalenkille. Faro kun oli ollut treeneissä, niin kakara sai tällaisen spesiaalin. Muutenkin tarttis sen kanssa tehdä yksinäänkin jotain, tuntuu ryhmässä tyhmyys tiivistyvän. Käyttäytyi mielestäni huomattavan miellyttävästi nyt yksin ollessaan :) Tänään sitten agia. Otin pientä pätkää hyppyjä ja putkea. Tästä on jopa video \o/ Eka Figon agivideo, aika pitkälle päästiin ennen kuin sellaisen sai aikaiseksi. Sussulle kiitos kuvauksesta. Taustakiljujana Faro, joka ei kestäis odottaa kun toinen menee. http://www.youtube.com/watch?v=ooAi5btHHuY

Figo oli jotenkin tosi tomerana tänään, mielestäni se ei ole ollut yhtä tarmokas agissa pitkään aikaan. Toisaalta ollaan tehty vähän tylsiä juttuja, välistävetoa ja muuta tyhmää pikkuharjoitusta. Nyt pääsi vähän vauhdikkaammin menemään, ja putkista se tykkää hulluna. Kokeilin uutta, vinkuvaa patukkaa, jos löytäisin sille sen Maailman Parhaan Lelun agia varten. Ihan hyvältä vaikutti, muttei tämä ehkä se paras kuitenkaan ole. Jatketaan kokeilua. Lopuksi otettiin vielä takaakiertoharjoituksia, hämmentävän hyvin meni vaikkei oltu pitkään aikaan sitä menty. Taitava kakara :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti