tiistai 14. kesäkuuta 2011

Erkkari

Viikonloppuna kakara korkkasi misterkisailu-uransa reteesti pääerikoisnäyttelyssä Helsingissä. Urosten pikkupentuluokassa oli viisi poikasta, joiden joukossa myös velipoika Seoul. Jotenkin monet näyttivät jo niin paljon isommilta ja kehittyneemmiltä, Figo tuntui ihan vauvalta :o Mutta eiköhän se tässä vaiheessa saakin vauvalta näyttää. Tuomarina oli brittiherra Brian House, joka tuntui tykkäävän kakarasta. Mittaili tarkkaan päätä ja katseli korvia tarkkaan. Figo käyttäytyi varsin mallikkaasti kopeloitavana ollessaan, oli kyllä melkoinen helle ja sekin tais vähän rauhoittaa. Ihan hienosti esiintyi, välillä juostessa meinas nokka mennä maahan mut tyytyväinen olen. Varsinkin kun ottaa huomioon, että hommaa harjoiteltiin tasan kerran ennen tosipaikkaa ;) Jospa nyt päästäis mätsärissäkin käymään ennen heinäkuun näytelmää.

Munkin mielestä Figo on aika nätti poika, mutta en silti odottanut että se olis nätimpi kuin muut; Mut niin vain Brian sijoitti Figon luokan ykköseksi! Kaiken lisäksi velipoika sijoittui toiseksi. Figo oli ainut, joka sai kp:n, eli heti ekasta esiintymisestä komea rusetti kotiintuomisiksi. Kiva yllätys! :) Tuomarin arvio kuului näin: "Promising tricolour. Correct head pattern. Good stop. Flat skull. Very good ears. Good angulations. Very good movement. Harsh coat." Kaikin puolin kiva arvostelu, saa nähdä mitä Paavo Mattila sanoo sit Pöytyällä.

Samalla reissulla kakara koki myös ekan kunnon ukkosensa, kun jatkettiin Sysmään sukuloimaan. Ei ollut millänsäkään, ei tainnut edes huomata? Faro sentään huomasi asian, muttei reagoinut sen enempää kuin ennenkään. Lunkisti pojat otti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti