torstai 7. tammikuuta 2016

Pakkasta pitelee! Lenkkeilyt ja muut ulkoilut ovat olleet tällä viikolla vähissä, kun töiden jälkeen ei ole yhtään hotsittanut lähteä palelemaan. Eipä Faro ja Gimma onneksi ole olleet kovin pahoillaan. Sisällä on syöty luita ja tänään jaksoin ottaa pieniä seuruun käännösjuttuja sun muuta olkkarissa Gimman kanssa. Ei se osaa vieläkään hakeutua ite perusasentoon :P Kaipa senkin aika vielä tulee...

Tosiaan, vain Faro ja Gimma. Neiti aloitti joulupäivänä juoksun, joten Figo on hoidossa. Hän onkin päässyt pakkasesta huolimatta lenkkeilemään oikein kunnolla ja isossa laumassa. Kyllä kelpaa!

Enne pakkasten alkua tuli treenattua kasvihuoneella erityisesti Gimman kanssa ja erityisesti agia. Sille alkaa tulla jonkinlaista esteiden lukua hiljalleen, ja keppejäkin kokeiltiin jo toista kertaa. Varasin sille myös kaksi treenikertaa Tsaukkilassa maalis-huhtikuussa. Odotukset ei ole suuret, kun ei raukka ole juuri päässyt oman tontin ulkopuolella treenaamaan. Toivottavasti pystyy edes vähän keskittymään. Mutta joskus se on aloitettava muuallakin. Tässä viimeisimmästä treenisessiosta pikkupätkä. https://youtu.be/-Xt77yFEE1U Eiköhän sitä jo vois vähän pitempääkin pätkää välillä ottaa. Kontakteja vois myös alkaa treenata ihan oikeasti, jos vaikka viimeistään kesällä uskallettais johonkin epiksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti