lauantai 28. marraskuuta 2015

Loimaa rally-toko 22.11.2015

Faro ALOHYV 70p
Figo ALOHYV 82p

Molemmille pojille siis tulokset, vaikka Farolla tiukille menikin... Sen kanssa en ollut koskaan tehnyt kokonaista rataa aiemmin, ja selvästi sille iski epäusko kesken radan - "mitä ihmettä toi oikein haluaa?!". Radassa oli kolme Farolle hankalaa vasemmalle kääntymistä, ja ensimmäisessä niistä törmäiltiin. Siitä vielä jatkettiin ihan ok, mutta kun toinenkin käännös uusittiin, niin touhu alkoi mennä tahmeaksi. Sinnikkäästi vedettiin loppuun asti, ja onneksi pisteet riittivät. Faro oli tosi innoissaan kisapaikalla, selvästi nautti päästessään vielä mukaan :)

Figon kanssakin uusittiin kaksi tehtävää. Ensin se tarjosi eteen istumista ihan tavallisen perusasennon sijaan. Tajusin kyllä käskyttäneeni epäselvästi. Edelliseltä lähdettiin ihan vaan "mennään"-käskyllä, ja pysähtyessä ei Figo tajunnut sen olevan ihan normaali perusasennon paikka. Uusinnassa käskin "seuraa", ja sitten tekikin normaalisti pa:n. Ei ollut tullut mieleen, mutta kyllä sen kanssa varmaan kannattaa ihan seuraamisella nuo radat edetä. Toinen uusinta tuli pujottelussa, jossa itse potkaisin yhden törpön nurin. Yksi liikevirhekin tuli, vaikken kyllä itse "tunnusta"... Mutta ilmeisesti en osannut laskea 1-23- askelta, koska siitä oli merkitty -10p. Mutta samapa tuo, tulos kuitenkin.

Kisapaikka oli aika eksoottinen. Tai itse halli oli kyllä ihan ok, odottelutila kylläkin tosi pieni. Alustakin oli outo, sellaista mustaa kumimattoa, ei onneksi häirinnyt koiria. Halli oli rakennuksen 3. kerroksessa, ja sinne mentiin betonista rappukäytävää pitkin. Oli aika kolho paikka, ja mietinkin siinä, että ei varmaan alusta-aralla koiralla olis noihin kisoihin menemistä...

Nyt voisi katsella vielä yhdet kisat talveksi. Faron kanssa pitää kyllä treenata, reilumpaa koiralle, kun on vähän sentään treenattu ennen tositilannetta... Olihan nytkin pari kertaa kokeiltu, muttei mitään kunnon ratoja kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti