torstai 19. marraskuuta 2015

Laumamme on muuttanut taajamasta syrjäkylälle, ja uutta reviiriä on vahdittavana nyt noin 8000 neliön verran. Koirat viihtyvät, Gimma paimentaa ohi ajavia autoja ja vastaa kaukana haukkuville maaseudun ulkokoirille... Myös sisällä :P Noh, kaipa se näihin uusiin ääniin tottuu. Pimeys on mykistävää, mutta oikeastaan aika rentouttavaa.

Meillä on nyt myös hyvät omat treenimahdollisuudet. Nurmikenttää ja kasvihuone, joka itse asiassa on se sama, jossa ollaan aiemminkin treenattu agilityä talvisin... Tämä on siis ennestään tuttu paikka. Muutto- ja remonttikiireiden hiukan helpotettua olen nyt pari kertaa ottanut pientä treeniä jokaisen kanssa. Poikien kanssa rallya, koska tulevana viikonloppuna on kisat. Faron kanssa suurin haaste tulee olemaan vasemmalle kääntymiset. Aina se on jäykkä koira ollut, mutta nyt se tuntuu tarvitsevan suunnilleen jalkapallokentän kääntymistä varten... Toivottavasti kisaradassa ei olisi kovin montaa vasemmalle kääntymistä. Muuten papparainen on tosi taitava :)

Tässä pari videota ekoista treeneistä. Figon kanssa tein sitä sun tätä, kaikkea en muistanut liittää videoon. https://www.youtube.com/watch?v=4H9TKBjAiSM Ja tässä Gimma purkaa paineitaan ennen varsinaisen treenihetken aloittamista... https://www.facebook.com/annsaar/videos/vb.1513481185/10204773421644733/?type=3&theater
Jos tämänkertaisen treenisessiot leikkimiset eivät olleet sattumaa, niin Gimma on oppinut leikkimään. Sen vetäminen oli ihan erilaista kuin aiemmin, paljon totisempaa eikä pelkkää roikkumista. Kun itse päästin irti, se ei irrottanut. Vaikutti jotenkin nauttivan hommasta eri tavalla kuin aiemmin. Saa nähdä. Ihan kivasti se muutenkin toimi, virtaa vaan oli sen verran, että vähän häiritsi keskittymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti