torstai 14. elokuuta 2014

Ouppari

Viime viikonloppuna oli sis ohjelmassa tuo SCY:n Open show, paikkana Hyvinkää ja vinttikoirarata. Faro esiintyi pikkuvikaisten lassieluokassa kahdeksan muun uroksen seassa. Tuomarina brasilialainen colliekasvattaja Alexandre de Carvalho. Keli oli lämmin, ja treenisessiossa Faro ei meinannut millään ravata muutamaa askelta enempää, vaan peitsasi koko ajan... Ellei laukannut. No, kehässä kuitenkin liikkui suhteellisen kivasti vaikkakin odotaodotaodota sille sai koko ajan hokea. Paikallaan seisomisen se taisi oppia siinä odotellessa :D Tuloksena EH, eikä odotetusti sijoitusta luokassa. Arvostelu ei pituudellaan häikäissyt, joten aika turha esiintyminen sinänsä... Mutta Farolla oli kivaa, se on pääasia.

Samassa yhteydessä järjestettyyn tokokokeeseen osallistui Figon Sinna-sisko saaden toisen aloykkösensä. Hienosti ovat tokoilleet nämä sisarukset, noinkohan siskokin viimeistelee TK1:n kolmannessa kokeessaan? Oli kiva treffata tuttuja, Farokin tapasi kasvattajansa monen vuoden tauon jälkeen :) Koska mukana oli myös Aaron-vauva, olin ajatellut helpottaa reissua varaamalla hotellihuoneen oupparipaikan läheltä. Olikin ihan hyvä veto, näin sain olla paikalla niin pitkään kuin huvitti ja "kotimatka" oli lyhyt. Hotelli oli keskellä Riihimäen keskustaa, joten todellakin tavallisesta poikkeavaa menoa oli luvassa. Figokin pääsi ekaa kertaa elämässään hissiin :D Muitakin koiria oli aika paljon, oletettavasti maailmanvoittajan takia. Illalla käytiin vähän ulkoilemassa kaupunkiympäristössä, joka puolella oli terassit täynnä ihmisiä ja puistossa pussikaljoittelijoita. Ei ihan jokapäiväistä lenkkimaastoa meille :P Mutta hyvin sieltä selvittiin, pojat olivat kuin kotonaan.

Koiranraatoja hotellilla
Figosta tuli otettua kasvumamma toimesta hienot uudet kroppakuvat, jotka pistän sen omalle sivulle :) Joko se on äijistynyt, tai sitten vaan lihonut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti