maanantai 25. elokuuta 2014

Ex tempore...

Tuli käytyä tokokokeessa :D Viime keskiviikon aamuna kuulin, että saman illan Ugin kokeessa on kolme paikkaa vapaana. Siinä vaiheessa en todellakaan kuvitellut osallistuvani, vaan harkinta alkoi vasta klo 17 maissa, kun Kirsi alkoi aiheesta puhua. Olin koko ajan ajatellut vain Figoa, mutta tuossa kohtaa pälkähti mieleeni myös Faro :D Voisinhan jättää paikallaolon väliin, koska sitä ei ole yhtään otettu koko vuotena. Faron kanssa ei olisi mitään tulospaineita, joten tämä ei suuresti haittaisi. Siitä se ajatus sitten lähti, ja 17.45 oli päätös tehtynä, koe alkoi alokasluokalla klo 18. Siispä pienesti omalle kentälle kokeilemaan hyppyä ja noutoa, sitten koepaikalle :D Eipähän ehtinyt kauaa jännittää.

Lisäsin jo pisteet Faron tulossivulle. Liikkeet menivät ihan ok lukuunottamatta kaukoja ja hyppyä. Seuraaminen oli kyllä huonoa. Koira ei tainnut vielä siinä vaiheessa tajuta, että ollaan tokoilemassa :P Ja tosiaan paikkis jätettiin tekemättä, epäreilua ottaa sellainen pitkän tauon jälkeen suoraan tositilanteessa... Jäävät olivat hyvät, tosin maahanmeno tosi hidas. Noudossa jäi seisomaan. Luoksetulossa annoin sekä käsimerkin että sanallisen käskyn, ehkä turhaan. Kaukoissa sain sen ekan kerran maasta istumaan, mutta toinen vastaava vaihdos ei enää onnistunut. Luulin tämän menneen nollille, mutta saatiin onneksi 6. Hyppy meni kokonaan pipariksi, hyppäsi vasta toisella tai kolmannella käskyllä, ja istumiseen vaati vissiin kolme. Takaisin päin tuli jo sujuvasti. Odotinkin, että useita käskyjä tarvitaan, mutta en nyt ihan näin montaa ajatellut :D Noh, onneksi pisteet riittivät tulokseen, se oli tavoite :) AVO3, 109p, ihan ok tällä valmistautumisella :D

Faro on huippu. Sen voi tosiaankin repäistä pystymetsästä tokokokeeseen, eikä hän ole siitä millänsäkään. Parhaansa teki, ja taas on yksi uusi, yhteinen kokemus takana :)

Otteen korjailua... kuva: Julia Vornanen
Tarkkana kaukoissa. kuva: Julia Vornanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti