keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Keväällä tyhjät oli pussit niin

Nyt on Faro menettänyt miehuutensa. Pallit poistettiin edellispäivänä, ja toipuminen on mennyt hyvin. Kauluri ei pysynyt päässä ollenkaan, joten Faro on saanut olla yöt makkarissa vierihoidossa :P Ei ole juurikaan yrittänyt nuolla haavaa, joten helpolla on toistaiseksi päästy. Pissaaminen on tiukassa, mutta kaipa se siitä. Ruoka maistui heti leikkauspäivän iltana hyvin. Toivottavasti operaation tulos on toivottu, eli vältytään eturauhasvaivoilta ja jospa ihojututkin helpottaisivat. Johtuivat ne sitten kilpparista tai allergiasta.

Mielenkiintoista on nähdä psyykkinen puoli. Erityisesti se, vaikuttaako tämä poikien keskinäisiin väleihin. Figo on ehkä ollut vähän epävarma omasta asemastaan vielä, ja voisin kuvitella että tämä operaatio saa siihen jonkinlaista varmuutta.

Viime viikolla lenkkeiltiin Raumalla Lyytin seurassa. Ihania kuviakin tuli paljon, tässä yksi suosikkini... :D

Keppileikin lopputulos oli tietenkin tämä. Ihan kivasti pojat leikkivät, mutta Figo vaatimattomassa persoonassaan vetää aina pitemmän korren :P

Erityisen iloinen olen tästä kuvasta :) Farosta ei ole varmaan koskaan otettu näin hienoa kroppaposeerausta. Kiitos siis kuvaaja-Vilmalle :)

Vielä olis odoteltavaa, ennen kuin pääsen mahasta eroon. Korkeintaan viisi viikkoa kuitenkin, eli loppu häämöttää. Jo tässä vähän kuumotteleekin päästä taas koirienkin kanssa treenaamaan. Toivottavasti toivun normaalisti, ettei mene kesä ihan harakoille tällä saralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti