tiistai 5. helmikuuta 2013

Tuulian koulutus

Figottimen kanssa käväistiin sunnuntaina Tuulia Liuhdon koulutettavana Purina centerissä. Ohjelmassa tällainen rata
Aluksi ajattelin, ettei mikään kauheen paha. Mutta löytyihän sieltä sitten hankaluuksia ihan riittämiin, melkeinpä joka kohdassa kokeiltiin paria erilaista tapaa mokata :P Mutta siksipä sitä treenataan, että mokataan ja opitaan. Aluksi säädettiin ekan putken jälkeistä 6-7-8, lähinnä 7-hyppy-muuri. Vastakäännöstä mietin, mutta se käänsi Figon jo turhankin paljon ja tuli muurista ohi. Siispä vain vekki seiskalle, mutta se tuli multa helposti vähän liioiteltuna, minkä vuoksi ajautui ulkokautta seiskasta ohi. Pienen hinkkaamisen jälkeen onnistuihan se.

Seuraavaksi säädettiin taas saman putken jälkeen, ja taas muurille menoa :D Tästä kohdasta on videomateriaalia kuten edellä mainitustakin. Figo ei vaan oikein tullut kunnolla mukaan valssiin, toisaalta olin itse aavistuksen hidas siihen lähdössä. Seuraava suora takaaleikkauksineen meni hyvin. Putkesta putkeen puomin alla oli pääsääntöisesti piece of cake, kerran jäi ohjaus vajavaiseksi ja koira kääntyi mua kohti ekasta putkesta (näkyy videollakin). Hyvin se kyllä jo hakee esteitä, selvästi tullut varmuutta syksyn ja talven aikana.

Lisäksi säädettiin saksalaista, mutta sitä en viitsinyt videoon enää laittaa. Sen verran tylsän näköistä. Siinä on yks opeteltava tekniikka, jonka luulen olevan meille hyödyllinen. Periaatteessa osaan, mutten oikein käytännössä kuitenkaan. Tässä vielä se video http://www.youtube.com/watch?v=rX2_VaBZiaQ&feature=youtube_gdata

Hei, nää lyhyet päivityksethän on kivoja... Vois ehkä jatkossakin jaksaa välillä raportoida vain yhden asian kerrallaan?! :o Seuraavaksi on luvassa kasvihuonetreenit torstaina, taidan mennä Faron kanssa kaksin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti