tiistai 10. huhtikuuta 2012

Monenlaista uutista

Asia 1: Figon lonkat A/A ja kyynärät 0/0! Kuten Ventelä lupailikin.

Asia 2: Jossain mielenhäiriössäni menin ilmoittamaan molemmat koirat Harjavallan ryhmikseen. Faro ei ole kyllä turkillisesti ihan edustavimmillaan karvanlähdön takia. Lähtee sitä molemmista tajuttomasti, mutta Farossa muutenkin huonon värisenä trikkinä se näkyy tavallistakin kehnompana mustana värinä. Nooh, on sitä nähty pahemmankin värisiä kehässä, ja eiköhän huomio kiinnity harmaaseen naamaan ja kieppihäntään ennemmin ;) Kropallisesti se on kyllä ihan parhaimmillaan mielestäni, näyttää niin aikuiselta ja on just sopivassa lihassa. Saa nähdä mitä serbi meinaa, kummastakin.

Asia 3: Vihdoinkin päästiin korkkaamaan tän vuoden kisat. Muuten jäi tosi hyvä fiilis, mutta rimoja tuli alas luvattoman paljon. Toisella radalla kolme... Tällä viikolla olis vielä yritystä saada joku hiukan kattomaan sen hyppimistä ja mahdollisesti videoimaan sitä mullekin. Täytyy nyt tarkastella siihen malliin, että onko kenties jotain fyysistä ongelmaa. Osa tiputuksista menee toki mun piikkiin ihan täysin, kun säädän koiran ponnistaessa jotain omituista, ja ohjaan huolimattomasti. Vähän jäi tää toinen rata harmittamaan, kun oli muuten niin hyvää menoa. Ekalla radalla oli ihan karmea varsinkin A:n kontakti, ja kepeillä hätiköin ja tuli perinteinen viimeisen keppivälin virhe. Alussa muurin hyppy menee myös ihan mihin sattuu, kovasti ajattelin ennakoivaa ohjausta mutta toteutus on mitä sattuu. Noh, tämän talven treeneillä oli meno kuitenkin ihan jees.
Tässä eka rata http://www.youtube.com/watch?v=K05hcH_3bQs&feature=relmfu
ja toinen http://www.youtube.com/watch?v=Vh4qxKEjOLQ&feature=relmfu

Tänään käytiin sit korkkaamassa oma ulkokenttä \o/ Ihan vaan kepittelyn merkeissä. Se tulee nyt Figolle tehotreeniin, kuten myös rengas ja keinu. Ajatuksena edelleenkin ne kesäkuun kisat. Voi olla, että seuraavat on sitten vasta joskus, mutta jotenkin kuumottaa käydä ainakin ne yhdet heti kun ikää on riittävästi ja taitoja edes jokseenkin riittävästi. Uskoisin, että se onnistuu hyvin, jos vaan kelit sallivat kentän käytön tästä lähtien säännöllisesti. Tässä kakaran keppitilanne tänään, ja vähän leikkiä myös ;) Ohjureista ajattelin seuraavalla kerralla ehkä poistaa pari, tai sitten koitetaan vaikeuttaa muuten... Sisäänmenoja, mun sijainti vähän kauemmas tms. Katotaan nyt! http://www.facebook.com/photo.php?v=2770169462753

Se on kevät ny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti