lauantai 24. maaliskuuta 2012

Epistelyä

Torstaina lähti maalaispoika Figo suureen maailmaan, ATT:lle epiksiin. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua! Ja voi jessus että mua jännitti. Se näkyi selvästi koirassakin, Figo oli hiukan jännittyneen oloinen sekin ja korvat pyöri kuin propellit. Kun vauhtiin päästiin, niin meni kuitenkin radalla hienosti :) Mun ohjaamiseni oli melkoisen jäykkää jännittämisen takia, enkä todellakaan mitään kurveja muotoillut paremmiksi tms. Pääasia oli, että Figo oli innostunut ja pysyi radalla, eikä keksinyt mitään omaa kivaa. En olisi ollut yllättynyt, jos niin olisi käynyt. Helpotti kummasti, kun huomasi että sen kanssa pystyy "suuren yleisön" edessä myös menemään.

Suoritus on jopa videolla :) http://www.facebook.com/photo.php?v=2688035729461

Puomin ylösmeno on vähän hassu, tais olla viittä vaille ettei tullut ohi. Ei olla hetkeen menty kontakteja radalla, eikä se oikein osaa hakeutua niille vielä radalla. Alastulot oli ihan ok. En tehnyt niihin suurempaa häiriötä, kun tilanne oli muutenkin jo riittävän erikoinen kakaralle.

Avoimen luokan rata oli aika hankala, ja saatiinkin Faron kanssa hylly aikaan heti kolmannella esteellä. Ajautui vaan väärälle puolelle hyppyä, kun ennakointi edellisellä esteellä ei ollut ihan riittävä. Harkitsin ihmisnuolta, mutta en viitsinyt sit kumminkaan. Päätin ottaa niin kisanomaisesti tuon kuin suinkin, ja virallisessa kisassa en varmasti olisi sitä lähtenyt kokeilemaan, kun edellisen kerran on sitä käytetty joskus kesällä. Mut pitäis uskoa, että Farolle voi käyttää kaikkea muutakin kuin valssia valssin perään... Kontaktit vähän lipsui, mikä ei ollut yllätys. Noh, kurinpalautusta niihin on luvassa. Kepeistä en tiedä mitä tapahtui, olikohan ehkä liikaa vauhtia kun pimeästä putkesta tuli, ja liukasta myös. Havaintojeni mukaan noin päin toi nurmi on jotenkin liukkaimmillaan, tai ainakin Faro on pahimmat liukastelunsa ATT:lla tehnyt nimenomaan tuossa suunnassa. No, tiedä häntä. Muuten tosi hyvä meno mun mielestä, varsinkin treenimäärään nähden. Tässä videomateriaali http://www.facebook.com/photo.php?v=2690714836437&set=vb.1513481185&type=2&theater

Tulevana perjantaina sitten pari starttia Faron kanssa pitkästä aikaa. Ei sen kummempia odotuksia, mutta käydään nyt katsomassa tilanne talven jälkeen. Täytynee käydä vielä kasvihuoneella tiistaina treenaamassa, varmaan sitten viimeinen sessio siellä tällä erää.

Figo kävi lonkka- ja kyynärkuvilla, tuloksia vielä odotellaan. Ei kuitenkaan pitäisi olla suurempia ylläreitä tulossa, näyttivät siisteiltä kaikki. Lonkista nappasin jonkinlaisen kuvankin, toivottavasti on sopivan kokoinen (klikkaamalla suurenee).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti