sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Treenit ja talvikuvia

Torstaina pääsi Figokin ekaa kertaa kokeilemaan jotain agilityyn liittyvää :) Otettiin muutaman kerran ihan vaan suoraa putkea apurin kanssa. Innokkaasti poika putkeen meni ja vauhdikkaasti syöksyi lelun perään palkinnoksi. Mitään sen ihmeempää en aio nyt talvikaudella vielä tehdä sen kanssa agin suhteen, välillä vois tota putkea hiukan harjoitella ja kosketusalustaharjoituksia tehdään sisällä. Kunhan ulkokentälle päästään, niin ruvetaan sit enemmän tositoimiin siivekkeiden ym. kanssa. Kosketusalusta on edennyt ihan ok, tosin ongelmana on että Figo syöksyy samantien myös maahan mennessään alustalle. Luulen, että se johtuu ihan epävarmuudesta. Pitää nyt koittaa olla vaan vielä nopeampi, että ehdin palkata ennen kuin laskeutuu. Tai ehkä kokeilen myös nostaa alustaa johonkin vähän korkeammalle.

Huvittavaa, että kun harjoittelin alustaa Figon kanssa pinta-käskyllä, niin Faro meni samalla portin toiselle puolen rappusissa persus ylämäkeen päin :P Juuri niin kuin joskus aikanaan harjoiteltiin vastaavaa juttua sen kanssa. Hassua, miten muistaakin.

Farolaisen kanssa otettiin torstaina perinteisten kontaktien ja keppien lisäksi (keppiharjoitukset tällä kertaa ihan helpot) välistävetoja ja takaakiertoja. Välistävedoissa oli jotenkin turhankin paljon vauhtia, ja meinas mennä pitkäksi koko ajan. Farolla oli kyl tosi paljon virtaa, mikä lie pakkashulluus iskeny. Takaakierrot meni hienosti. Ihan perusharjoitus, ei paljon raportoitavaa.

Tänään lenkkeiltiin lämmenneessä, aurinkoisessa säässä. Mukana myös uusi lainakamera, jolla sai ihan siedettäviä kuvia. Seuraavalla kerralla varmaan vielä helpommin, nyt meni vähän totutellessa. Kuvia täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti