tiistai 15. helmikuuta 2011

Pojat lääkärissä

Figon 12-viikkoissynttäreiden kunniaksi käytiin tänään Vettorissa tutulla lääkärillä, Walleniuksen Jennillä. Siksi hänellä, että halusin näyttää myös Faron korvalehtiä taas pitkästä aikaa. Niiden reunoissa on vähän karvattomuutta, ja ihmettelin miksi iho nyttää ikään kuin hilseilevältä. Mitään "elukkaa" niissä ei kuitenkaan ole, ja "hilseily" johtuu vaan ihon uusiutumisesta. Karvatupet ovat paleltuessa tuhoutuneet, ja uusiutuminen kestää. Tuskin ennen kesää karvaa tuleekaan. Uusi pipo pitäisi hankkia, kun nykyiset alkavat olla venähtäneitä. Uusi voisi olla fleeceä tai muuta vähemmän tuulta läpäisevää materiaalia kuin nykyiset kudotut. Täytyy tutkailla, tai sit ryhdyn itse käsitöihin.

Figo oli reipas poika, ja käyttäytyi ihan kelvollisesti pöydällä. Pumppu pelitti hyvin, purenta oli ok ja pallitkin on jo selvästi tunnusteltavissa. Piikkiä ei edes huomannut, kun syötin nameja samalla. Odotustilassa iski p*skahätä, mutta heti perään Iso-F nosti jalkaa. Fiksut pojat :D

Isoveli painoi 27 kg (!) ja pikkuveli 9,6 kg. Faron painonnousu tuntui hurjalta, kyllähän se näyttääkin suurentuneelta mutten olis uskonu, että 2 kg on tullut lisää. Taitaa olla jotain äijistymistä? Läskiä ei ainakaan ole yhtään. Onhan se saanut enemmän ruokaa kuin ennen, ihan tarkoituksella, ja talvella liikunta on vähän vähäisempää. Saa nähdä lähteekö kilo tai pari kesän tullessa.

Lekurireissun lisäksi pojat pääsivät peuhaamaan ensin Väiskin kanssa ja sen jälkeen Hanin ja Pikun kanssa. Erityisesti Hani oli Figolle erityisen hyvä kaveri. Ovat tällä hetkellä varsin samankokoiset, ja Hanin roikkuvat korvat miellyttivät riiviötä erityisesti. Voisi koittaa järjestää tapaamisen paremmalla ajalla ennen, kuin Figo on tuplannut kokonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti