sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pakkas- ja flunssaviikko

Eilen piti olla Kirkkonummella kisat Faron kanssa, mutta jouduin perumaan sen taas oman sairastamiseni takia. Keskiviikkona ilmaantui sen luokan flunssa, ettei ollut järkeä lähteä sinne asti varsinkaan, kun pakkastakin oli 25 pintaan. Tänään on ollut jo parempi olo, eli taitaa olla paranemaan päin. Päätin sitten ilmoittautua tuonne Lempäälään, kun alun perin mietin Knummen ja sen välillä. Ilmotaan nyt sit molempiin, jos toiseen pääsis...

Pakkasta on tosiaan ollut reippaasti, ja sen vuoksi poikien liikunnat olleet tavallista vähäisempiä. Faron kanssa olen kyllä pyrkinyt käymään kunnollisemmin, kunnon varustus vaan päälle molemmille. Eilen oli ihana aurinkoinen keli, ja sattumalta tavattiin vielä lenkkiseuraakin. Varmaan poika tykkäs päästä ilman riiviötä ulkoilemaan. Tänään pakkanen on jo helpottanut, ja oltiin molempien kanssa kunnon lenkillä. Figokin jaksaa jo kivasti noi perusteellisemmat lenkit, vapaana tietysti. Silloin näkee paremmin, väsähtääkö. Kuvien perusteella käytiin kyllä Faronkin kanssa tuossa iässä jo ihan kelvollisen mittaisilla lenkeillä. Eipä niitä kilometrejä runsaasti kerry, mutta ajallisesti voidaan olla tunti reissussa. Toistaiseksi ei ole väsähtämisen merkkejä näkynyt.

Pienesti ollaan "tokoiltu" myös sisätiloissa. Istuminen ja maahanmeno olleet pääasiallisina harjoituksina, nyt pari kertaa on treenattu myös perusasentoa sivulla. Aluksi pidin vieressä isännän matkalaukkua, jotta kakaran asento oli suora. Nyt olen koittanut ilman sitä, ja kyllä se suht hyvän asennon ottaa. Korjatakin saa välillä, mutta aika nokkelalta ja nopeaoppiselta pojalta vaikuttaa :) Seuraavaksi otetaan harjoituksiin mukaan myös kosketusalusta. Olen nyt päätynyt nenäkosketukseen kontaktien alastuloille. Suunnitelmissa siintää Pringles-purkin kansi :P Ylösmenot on vielä harkinnan alla, mutta tällä hetkellä voiton vie toinen kosketusalusta, jota kosketetaan tassulla ja juosten. En siis ala täysin pysäyttelemään siihen. Kehikosta ovat monet puhuneet, mutta en ehkä näe sitä meidän tapana. Jos kosketusalustat ja -tavat (nenä vs. tassu) ovat erilaiset, en usko että Figo sotkeentuu tästä.

Sitten vielä muutama eilen otettu kuva kakarasta. Laatu ei päätä huimaa, mutta saa siitä nyt jotain selvää. Takakorkeutta löytyy :P Melkoinen honkkeli alkaa olla, mutta ihan koiralta näyttää :) (Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa kokonaan...En jaksanu säätää)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti