maanantai 24. tammikuuta 2011

Farolle pikkuveli :)

En ollut kamalasti pitänyt etukäteen ääntä siitä, että olin varannut pennun. Päätöksen asiasta tehtyäni homma eteni jotenkin niin nopeasti, etten uskaltanut ennen eilistä edes itse olla 100% varma kaiken onnistumisesta :D Siksipä en halunnut liiemmin hehkutella ennen, kuin pentu on sylissä ja paperit kädessä. Kuitenkin kaikki meni niin kuin pitikin, ja se trikkipoika, jota heti syntymästä alkaen itselleni toivoin, muutti eilen Kalantiin.

Faro otti tulokkaan tosi hyvin vastaan. Samoin tulokas otti Faron. Mua tosi vähän raastaa se, että kakara makaa koko ajan petillä Faron lelun kanssa, ja Farolainen makaa lattialla. Yöllä sentään pentu ymmärsi nukkua "omalla" alustallaan, niin Faro sai olla omallaan. Kai se nyt ymmärtää pitää puolensa, jos haluaa olla petillä niin menee siihen kanssa? Ettei vaan rupea liian kiltiksi.

Tulokas, Figo, on todella reipas ja rohkea pentu. Jo matkalla Raisiossa, josta otettiin hoidossa ollut Faro kyytiin (eivät vielä nähneet toisiaan siellä), meni äippää tervehtimään innokkaasti häntä heiluen. Peilikaapit on jännittäviä, kun niistä heijastuu oma kuva. Ostin vaakkuvan sorsalelun, joka tuntuu olevan huippu. Yritän saada pennun leikkimään uusilla leluilla, ettei Faro suutu ;) Mun mielestä sen kuuluu saada pitää omat lelunsa ihan ominaan ainakin tässä vaiheessa. Katotaan nyt alkaako osoittaa mustasukkaisuutta. Mahdollisimman paljon yritän tietysti häntä huomioida, ettei koe itseään kakkoseksi :P Olen tämän viikon "äitiyslomalla", niin saa rauhassa totutella eloon parivaljakon kanssa.

Kuvia pennusta ja kaksikosta on toivottavasti tulossa vielä tänään, kunhan päivä valkenee :)

edit: Tässä yksi "taiteellisesti rajattu" yhteiskuva pojista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti