torstai 27. tammikuuta 2011

Treeniraporttia ja pikkuveljen tekemisiä

Käytiin tänään vähän kasvihuoneilemassa. Figo oli autossa harjoittelemassa odottamista. Hienosti vaikutti olevankin, ainakaan en kuullu huutoa lähtiessä enkä tullessa. Itse asiassa kun Faron kanssa tultiin, niin laps nukkui rauhassa :) Hallissa en viittinyt vielä käyttää, mut lämmittely- ja jäähdyttelykävelyille toki pääsi mukaan.

Faron kanssa oli tarkoitus ottaa ihan vaan perus kontakti- ja keppitreeniä, mutta kun paikalla oli sopivan tuntuinen rata valmiina niin mentiin sit sitäkin. Aika paljon vääntämistä, joka sopi mulle muuten paitsi että polvi ei oikein tykännyt. Lisäks en ihan täysillä luota tohon paikan alustaan, pelkään kaatuvani maton reunoihin. Noh, ihan hyvin kuitenkin saatiin rata vedettyä. Yks juoksukohta aiheutti ongelmia, kun piti sekä juosta että kääntää ja vääntää. Lopulta päädyinkin ohjaamaan aika reippaasti takaa ja sivulta, mutta hienosti Faro kääntyi sieltäkin :) Pitäis vaan enemmän luottaa siihen, että voin valssata myöhässäkin, ja ohjata oikeasti aika takaakin. Siihen oon kyllä tyytyväinen, että olin koko ajan rento ja rauhallinen, enkä lähtenyt hosumaan kiireessä. Jos ohjaus on oikea ja onnistuu, niin pystyn saamaan koiran minne haluan, vaikka olisinkin sekunnin jäljessä. Faro kyllä hakee jo sen verran hyvin esteitä ja lukee mua.

Outoa kyllä lähteä sunnuntaina kisoihin, kun nyt on treenattu aika vähän. Tuntuu, että viime kisoistakin olis ikuisuus, vaikkei ole kuin reilu kuukausi. Noh, kaipa se siitä...Saa nähdä miltä se ATT:n alusta tällä kertaa tuntuu. Taas olen ilmonnut kisoihin, vaikka monta kertaa olen sanonut ettei enää :D Mutta kun kaikki kisat on niin kaukana ja/tai epäsopivina päivinä...

Figo on kotiutunut kivasti :) Faron kanssa kaksin ovat ihan asiallisesti, ainakaan en ole kuullut huutamista. Leikkivät myös keskenään kovin, Faro menee maate ja aukoo siinä suutaan ja ynisee. Hyvin samanlaista leikkiä kuin Väiski-mäykyn kanssa. Ainakaan ei vielä ei ole hermot menneet kakaraan...Tosin aika vähän se puree, niin ihmisiä kuin Faroakin. Tosi reipas pentu, ei ole oikein mitään pelännyt vielä. Joitain asioita toki aluksi epäröi, mutta menee rohkeasti tutustumaan. Esim. yhtenä aamuna isännän termospullo kaatui laminaatilla Figon maatessa vieressä. Aluksi säntäs parin metrin päähän, mutta kiinnostui heti termarista. Mä menin termarin luo ja rohkaisin tulemaan, ja tulihan se poika. Hienosti tutustui termariin :)

Jostain syystä kuvat ei nyt lataudu tähän, mutta linkin takaa löytyy: http://annsaar.kuvat.fi/kuvat/Koirat%2026.1.2011/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti