lauantai 4. syyskuuta 2010

Tokoilua pitkästä aikaa

Iltalenkin yhteydessä otin tänään pienet tokoilut. Pitkästä aikaa. Samoin pitkästä aikaa myös videoin menoa hiukan. Yksinään se on tosin aika hankalaa, kuten saatoin kotiinpäästyä huomata...Luoksetulovideoita on kaksi, toisessa ei näy alkua ja toisessa ei loppua. En osannut katsoa videoita kamerasta suoraan, joten en saanut tarkistettua mikä kaikki kuvaan mahtui. No, ens kerralla olen viisaampi. Muissakin videoissa jäi aloituksia pois kuvasta. Mut tulipahan edes jotain talteen, kohtuu hyvältähän se seuraaminenkin näyttää loppujen lopuks.

Tässä linkissä kaikki viisi säästämääni videota http://annsaar.kuvat.fi/kuvat/Videoita/
Luoksetulo on nyt tosi hyvä, tulee jopa laukalla. Aiemmin ravasi aina, en tiedä mitä on tapahtunut. Ehkä se laiska treenaaminen? Seuratessa edistää ja/tai poikittaa herkästi, vaikka tuossa pätkässä ei sellaista oikein näykään. Varsinkin liikkeelle lähtiessä menee helposti edelle ainakin hetkeksi. Mut kai tolla nyt alokasluokasta ykköset saatais, enempää en jaksa ajatellakaan...Otin pari pätkää kevyesti juostenkin, yllättävän hyvin meni! Ekaa kertaa kokeilin nimittäin sitä. Käännökset on hankalat, etenkin vasemmalle. Niitä pitäis harjoitella.

Liikkeestä maahan on hyvä, seisominen vähän huonompi. Siinä ottaa herkästi askeleen tai parikin käskyn jälkeen. On vähän epävarma selvästi. Kuitenkaan ei sekoita näitä kahta. Välillä on seisomisessa istahtanut, mut tosi harvoin. Nääkin olis pienellä treenillä ihan kisakunnossa. Pysyy nätisti paikallaan, kunnes palaan viereen tai käskytän jotain muuta.

Hypyn ja paikallaolon kun jaksais treenata, niin kyllä Faro koekunnossa olis pian...Talvella sitä tuskin tulee tehtyä, et kai se sit jää ens kevään ja kesän asiaks. Jos jaksaa.

Tässä vielä puiden pujottelua, jota ollaan jonkun verran tehty. Ens kerralla sit vaikeampaa jo, Faro on hyvin hoksannut homman idean :) http://annsaar.kuvat.fi/kuvat/Videoita/puupujottelu.AVI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti