sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Rauman kisat

Eilen käytiin Raumalla parin radan verran. Edellisiltaiset treenit menivät aika kehnosti ja fiilis ehti vähän laskea :P No, nousihan se sit paikan päälle päästyä, ja olikin tosi kiva päästä radalle.

Eka rata oli aika helppo ja siitä selvis valsseilla. Ei kummempia ansapaikkoja. Kepeillekin oli helppo meno, mutta jotenkin onnistuin ilmeisesti peittämään reitin Farolta, koska se meni kepeistä ohi. Korjauskin oli vähän hätäinen ja saatiin siitä toinenkin virhe. Kun keppien vauhtiin päästiin, niin menivät tosi hienosti. Niiden jälkeen oli pussi ja suoraan edessä hyppy, joten tässä kohtaa pistelin tassua toisen eteen niin kovin kuin pystyin ja ehdinkin. Rima tosin tuli jostain syystä alas. Puomilta oli tiukka kurvi hypylle ja sieltä putkeen. Päätin pelata varman päälle ja valssata, ettei lipsahtais väärään päähän putkea. Ihan turhaan, meni vaan sähläämiseks ja meinasin kaatua koiraan. No, oikeaan päähän se meni ja selvittiin ilman hylkyä maaliin. Tulos kuitenkin se 15 ja aika sähläystä kokonaisuudessaan. Tässä muuten ratapiirros http://henluo.kuvat.fi/kuvat/Agility+courses+2010/Rauma+18-19.9/2lk+agility++(18.9).gif

Toinen rata olikin hyppäri, sellaista ei ole menty yli vuoteen kisoissa. Rata oli kiva, sai tehdä vähän muutakin kuin valssia. Tässä piirros http://henluo.kuvat.fi/kuvat/Agility+courses+2010/Rauma+18-19.9/2lk+hyppy++(18.9).gif Valitsin ekan putken jälkeisille hypyille kerrankin jotain muuta kuin sitä valssia, eli vedin vastakkaisella kädellä keskimmäisen yli ja sit sylkkärillä kolmannesta yli ja putkeen. No, ilmeisesti se veto tuli vähän myöhässä tai sit liioittelin sitä hypyn taakse menoa, koska Faro tuli keskimmäisestä ohi. Ja samantien myös hyppäsi sen kolmannen -> hyl. Otin kaikki hypyt uusiks ja homma onnistui ihan täydellisesti, tosi hienosti siis! Tutustumisessa meinasin ehtiä keppien oikealle puolelle putken jälkeen, mutta hätäratkaisuna jäin vasemmalle ja valssasin keppien jälkeen. Hyvin toimi niinkin. Keppien jälkeiset hypyt meni hyvin, kierrätin 13:n ulkokautta ja olin sit seuraavien hyppyjen vasemmalla puolella. Faro pinkoi kuin salama enkä ehtinyt edes toisen hypyn kohdalle kun oli jo putkessa, joten hienosti irtos :) Helpossa kohdassa toki mut kiva silti. Tää olis ollu tosi hyvä rata, jos olis laakista onnistunut se hypyn yli veto. Harmillista, mut tulipahan koitettua. Oon tosi tyytyväinen, et rohkenin tehdä kisatilanteessa jotain hankalampaa enkä aina tyydy niihin varmisteluihin.

On kyllä niin kiva fiilis kisata, ettei edes epäonnistumiset ihmeemmin harmita :) Pitää nauttia tästä tunnelmasta, ihan turhaa sellainen yletön stressaaminen onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti