torstai 26. elokuuta 2010

Epikset Raumalla

On tässä sentään muutakin tehty viime päivityksen jälkeen, mut en oo jaksanu kirjoitella. On ollut tosi hyviä treenejä niin landella kuin Tsaullakin. Tuntuu, et homma on jotenkin napsahtanut hiukan aiempaa paremmin kohdilleen, vaikka toki ongelmia on edelleen ja kehittymisen varaa sitäkin enemmän. Mutta nyt voin jo Farosta sanoa, ettei ole ihan aloitteleva koira.

Eilen käytiin Raumalla epiksissä vetäisemässä ykkösten ja avoimen luokan rata. Ykkösten rata oli ykkösluokan radaksi ihan jees, ei älyttömän helppo mut ei kovin pahakaan. Valsseilla selvis, tosin sujuvan menon takaamiseksi sai pikkujuttujakin käyttää. Suoran putken jälkeen oli kaksi vierekkäistä hyppyä takaakierrolla, ennen putkea jäin jotenkin vähän jälkeen ja jouduin lähettämään Faron eteen-käskyllä suorittamaan sen ekan hypyn, mutta se meni tosi hienosti. Ehdin mainiosti valssaamaan seuraavalle. Yks rima putos radan puolivälissä. Puomin ylösmenokontakti on vähän herran hallussa, ja tällä kertaa siitä tuli virhe. Rata oli muutoin tosi sujuva ja jos ei tietäis, etten suunnitellut tota putkikohtaa noin, niin menis varmasti täydestä :P Aika tais olla kaikkein nopein.

Avoimen luokan rata olikin vähän haastavampi, veikkaisin että vois olla vaikka kolmosluokan ratana. Ilmeisesti tämä on jossain paikallisessa agitapahtumassa ratana tässä lähiaikoina, seurojen väliset geimit tms. Joka tapauksessa tiukkaa pyörimistä oli, lähinnä valsseilla tästäkin selvis. Olis hienompiakin kuvioita voinut käyttää, mut halusin mennä virallisen kisan omaisesti, ja siellä en mielelläni käytä epävarmoja ohjaustapoja. Suora putki oli tässäkin, ja muutenkin tämä kohta oli tosi samanlainen kuin ykkösten radalla. Ehkä sen takia olin vähän pihalla tässä kohtaa, ja oli tosi lähellä ettei hyllytetty. Melkein peruutin pituuden päälle, mut Faro ehti kuitenkin sen ottaa ja edessä olleeseen suoraan putkeen se olikin helppo lähettää. Parissa kohtaa sai käyttää hankalaa takaaleikkausta, mutta kummatkin meni hyvin. Myös puomi meni tällä radalla hyvin, kun sitä ennen ei ollut kovin paljon vauhtia.

Rata oli jotenkin plösö, tuntui hitaalta ja kankealta. Mut tällaisella sinne päin -suorituksellakin saatiin aikaiseksi nolla, joka oli vieläpä maxien (ellei kaikkien luokkien) ainut. Aika jees, miten hyvään rataan me sit sujuvalla suorituksella pystyttäiskään? Sitä odotellessa :P Tästä radasta on luvassa myöhemmin videotakin, kunhan saan sen haltuuni. Siitäkin kyllä näkee, miten kankeaa menoa oli ja monessa kohtaa meinas levähtää pitkäks.

Ens viikolla meinaan sit yrittää saada Farolle luonnetestipaikkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti