lauantai 3. heinäkuuta 2010

TSAU-treenit ja jussikuvia

Löysin ilokseni Irene Vinhan kuvia juhannukselta, ja Farokin on osunut muutamaan :) Pitkästä aikaa pojasta siis kunnon agikuvia, vaikkakin ilmeet ovat vähän outoja parissa :DLoput kuvat
(tästä kolme seuraavaa)

Eilen oli ohjelmassa Heidin treenit, joissa yks juhannuksen kolmosluokan rata. Oli aika helppo kolmosten radaksi, mutta meille just sopiva. Ei liian vaikea, vaan ihan suoritettavissa mutta kuitenkin pieniä hankalampiakin juttuja oli. Heti alussa tuli huomattua, ettei Faro vieläkään kestä mun erkanemistani kepeiltä, vaan viimeinen väli jää todella helposti pujottelematta. Tätä pyrin nyt harjoittelemaan myös kotona, sillä pystytin eilen pihalle kuusi keppiä :P Pensastuen osat sopivat tarkoitukseen hyvin. Ideana olis saada edes vähän harjoiteltua vaikeampia keppikulmia ja itsenäisempää pujottelua.

No, tuossa kohdin ei ollut välttämätöntä irrota koirasta, joten hyvin selvittiin kohdasta ilman sitäkin taitoa. Ehkä suurin hankaluus oli helpohko kohta, jossa vierekkäiset hypyt mentiin eri puolilta. Ollaan ilmeisesti harjoiteltu välistävetoja liikaa, koska multa ei meinannut millään luonnistua tuollainen. Jatkoa ajatellen oli järkevää mennä hyppyjen välistä toiselle puolen valssaamaan, enkä meinannut oikein selviytyä tästä, tai lähinnä riittävästä ajoituksesta. No, kyllä tämäkin kohta sit meni, vaikkei ehkä älyttömän sujuvasti.

Muut hankaluudet olivat lähinnä pilkunviilausta. Tällä radalla tuli kyllä hyvin harjoiteltua järkeviä ja sujuvia linjoja. Sillai, että koiralle on selkeää, mihin ollaan menossa eikä kaarroksissa kulu tuhottomasti aikaa. Tällaiset ovat mulle vielä ihan uutta, enkä ihan meinaa hahmottaa koiran linjaa aina. Oikeastaan luulen, että tästä johtui se jussikisojen hylkykin; koira hyppäsi sen verran vinossa, että putken suu oli ihan suorassa linjassa houkuttelemassa. Täytyy jatkossa ruveta ajattelemaan myös koiran, eikä pelkästään omia näkemisiäni ja suuntiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti