tiistai 13. heinäkuuta 2010

Epiksistä raporttia

Käväistiin eilen Laitilassa epiksissä. Keli oli paahtava, joten päätin että mennään vain ykkösten rata. Se oli varsin helppo, ei mitään erityisen haastavia kohtia. Ainoastaan loppusuora, neljän esteen tiukka suora jossa yksi esteistä oli vieläpä rengas. Otin kontaktit tiukasti, niitähän siellä lähinnä oltiin harjoittelemassa. A:n kontaktilta tuli maahan asti ja suoritus oli vähän siinä ja siinä ollakseen hyväksyttävä, joten sen otin uusiksi. Keinu- ja puomisuorituksen kelpuutin. Puomin ylösmenolla tuli pieni ohitus, kun sinne meno oli tiukahkossa kurvissa ja mä ohjasin ihan vinoon (ei oo eka kerta kun tollasessa mennään ohi). Selvästi Faro ei ota-käskyllä oikein hokaa mennä puomille tällaisissa ei-niin-suorissa lähestymisissä. Toisaalta pelkkä kiipee-käsky ei ole hyvä, koska se antaa luvan vaan paahtaa täysillä ylös asti. No, pitää harjoitella näitä.

Kepeistä olen erityisen tyytyväinen. Olivat aika vauhdikkaassa kohdassa, ja hiljensin Faron sihinällä. Hiljensikin hyvin ja meni kepit tosi itsenäisesti ja vauhdikkaasti. Olin suht kaukana sivulla koko keppien ajan. Loppusuora oli arvattavissakin hankalaksi, vaikka Faro irtoaa suht hyvin niin pitkät suorat ovat sille vielä epävarmoja. Osasinkin odottaa, että menee renkaan sivusta, varsinkin kun tuolla on todella huomaamattoman renkaat kiinnitykset ja itse rengas on pieni. En siis siitä huolestu, mutta loppusuoria pitää harjoitella. Alku meni siinäkin hyvin, mutta heti kun jäin enemmän jälkeen, Faro jäi katselemaan taakse ja renkaalla kävi siis arvattavasti.

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tosi tyytyväinen suoritukseen, se mitä mentiin harjoittelemaan eli kontaktit menivät kelvollisesti, ja hieno keppisuoritus lämmittää mieltä.

Kelit ovat nyt olleet todella helteiset, ja lenkkeily on jäänyt vähälle. Uitu sen sijaan on paljon. Harkitsin jopa vesipelastuksen kokeilemista Faron kanssa :) Katsotaan nyt, saanko aikaiseksi sen suhteen. Tällä viikolla on ohjelmassa sekä Räkä- että Tsautreenit. Meidän pitäis kyllä päästä enemmän treenaamaan itseksemme...Esim. keppien tehotreeni on jäänyt vähälle, kun aina mennään vaan ratoja. No, on tässä tulossa sellaisia vapaapäiviä, jolloin päästään Tsaulle itseksemme. Eikä tämä ahkera ratatreenaus toisaalta huono ole sekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti