keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Gimmalla tänään 32 päivää ensimmäisestä astutuksesta (joka oli melko aikaisin), ja mielestäni se vaikuttaa tiineeltä. Vyötärönseutu on turvonnut viime päivinä, ja nisät ovat pulleat ja punaiset. Ruokahalu on tavallistakin parempi ja viihtyy parhaiten niin lähellä kuin mahdollista. Ultrakäynnin päätin jättää väliin, ellen vielä 30+ päivillä ole epävarma tiineydestä. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ultraan ei tarvitse lähteä. Toivotaan, että odotus menee hyvin :)

32 vrk
Kide täytti vuoden 14.12. Sen 1-vuotiskuvat on ollut tarkoitus ottaa siitä lähtien, mutta jatkuva pimeys on viivästyttänyt... Ja silloin kun olisi hetki valoisaa, en ole muistanutkaan. Kaipa ne tässä vielä aikaiseksi saadaan...

Samana päivänä muuten ammuttiin Raikun ajosta ensimmäinen saalis! Rusakko saatiin liikkeelle ihan kotinurkista, ja tuore aviomieheni pääsi suorittamaan ensimmäisen kaadon. Jes! Ja todellakin, minut tunnetaan nykyisin sukunimellä Mattila. Selvyyden vuoksi olen toistaiseksi "somessa" tuplanimellä eli tyttönimikin näkyvissä.

Mukavaa joulun aikaa kaikille kasvattien perheille ja muillekin seuraajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti