lauantai 13. heinäkuuta 2019

Ensimmäinen colliekasvattini on käynyt pevisa-tarkastuksissa. Tricking For Pleasure, "Paavo" sai puhtaat paperit niin lonkista (A/A), kyynäristä (0/0) kuin silmistäkin. Hieno juttu, iso kiitos Paavon kotijoukoille!!

29.6. kävi Tricking For Dummies, "Gee", suorittamassa paimennustaipumuskokeen Kuopiossa erinomaisella arvosanalla. Gee ei ollut koskaan nähnytkään lampaita. Se toimi rauhallisesti ja järkevästi osoittaen hienoja taipumuksia hommaan. Aikas hienoa, kiitos ja onnea Sirpa!

Samana päivänä kävimme Gimman ja Kiden kanssa Eurajoella kokeilemassa paimennusta Satakunnan ao:n paimennuspäivässä. Kummallakaan ei ollut mitään kokemusta aiheesta ennestään. Yllättävän fiksusti Gimmakin käyttäytyi, toki ääntä irtosi odotetusti varsinkin toisella kerralla. Kide oli iloinen ja utelias pikkupaimen. Katsotaan, josko mentäisiin vielä uudestaan ja otettaisiin vaikka muitakin sukulaiskoiria mukaan. Sen verran mielenkiintoista oli.

Orivedellä 6.7. Figo esiintyi taas veteraaniluokassa. Eipä ollut valioituminen kaukana, kun tuloksena oli PU2 kera varasertin sekä lisäksi ROP-veteraani! Isoon kehäänkin jäätiin, vaikka rotukehä oli heti aamulla ensimmäisenä. Tämä oli ensimmäinen ja ties vaikka viimeinen tilaisuus esiintyä Figon kanssa ryhmissä, joten eihän sitä vaan voinut jättää väliin. Tarkoitus olisi kesän-alkusyksyn aikana pyörähtää vielä kolmessa näyttelyssä onnea koittamassa :D

Gimma lampaita ihmettelemässä 29.6.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti