maanantai 3. kesäkuuta 2019

Keväinen näyttelyturnee

Toukokuussa tulikin vierailtua ahkeraan näyttelykehissä. Sitä ennen oli jo aloiteltu treenaamalla mätsäreissä Gimman ja Raikun kanssa. Raikun kanssa meno onkin aika hikistä hommaa... Mutta harjoitus tekee mestarin, ja viimeiset pari kertaa ovatkin olleet jo aika miellyttäviä kokemuksia! Gimma on vanha tekijä, joka pokkasikin ainokaisessa mätsärissään BIS-palkinnot. Kidekin on jo päässyt kahteen mätsäriin, ja tällä viikolla alkaa pentukurssi.

Raikun toukokuun näyttelyissä Raumalla ja Kemiönsaarella sille irtosivat junnuluokasta H ja EH. H:sta en ollut kyllä lainkaan samaa mieltä tuomarin kanssa, mutta EH on mielestäni ansaittu. Suurin moite kummallakin kerralla on ollut pitkärunkoisuus, mikä onkin tosi juttu. Nyt ei olla menossa muihin näytelmiin toistaiseksi, katsellaan jatkuuko "ura" vasta ensi vuoden puolella.

Gimma näytteli Raumalla 18.5. sileän ERI:n arvoisesti. Avoimessa luokassa irtosi 4. tila kuuden nartun joukossa. Kehässä debytoivat myös pojat Tricking For Sure ja For Victory, jotka kumpikin saivat EH:n ja sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi. Hienosti tehty, kiitos poikien omistajille aktiivisuudesta!

Raumalla 18.5.2019: Hepo, Gimma ja Tyyppi emäntineen

Helatorstaina palveluskoiraerkkarissa Vantaalla kehässä olivat Gimma ja tytär Tricking For Fun, sekä parin vuoden näyttelytauon jälkeen veteraaniluokassa debytoinut Figo. Pappa räjäyttikin potin ollen PU3 ja saaden sertin! Tätä en kyllä todellakaan odottanut! Yhtäkkiä Figo onkin yhtä sertiä vaille muotovalio, nyt kun reputettu luonnetestikään ei valioitumista estä. Tokihan me nyt käymme pari kertaa koittamassa, kävisikö niin hyvin, että vielä pääsisimme jättipottia juhlimaan.

Vantaalla Gimmalle ERI ja 2. sija avoimessa luokassa. Tytär Lykke hienosti EH lähes täysin pystyillä korvilla. Kiitos jälleen kotiväelle aktiivisuudesta!

Lykke, Gimma ja Figo Vantaalla 30.5.2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti