maanantai 21. syyskuuta 2015

Agilityn rotumestaruus

Figo: agirata 5, hyppyrata 10, yhteistulos 15 ja sijoitus 6.

Rotumestaruudesta lähdettiin kisailemaa Seinäjoelle saakka. Kisapaikka oli hyvä! Kiva ympäristö, riittävästi tilaa ja muutenkin mainiot puitteet. Ekana oli vuorossa agirata, jolla tehdyt tulokset otettiin huomioon myös joukkuekisassa. Sain heti pienet paineet, kun meidän joukkuelaisista kaksi kakkosluokkalaista oli jo tehnyt nollat omilla vuoroillaan. Olin jo etukäteen päättänyt, että mitään riskejä en ota vaan radat mennään läpi niin varmasti kuin mahdollista ja tarvittaessa vaikka kävelemällä :P Noh, parit vaaranpaikat radassa oli ja ohjaaminen oli tosi hermostunutta ja selvästi tavallista huonompaa. Väärä rata kuitenkin vältettiin ja maaliin selvittiin yhdellä riman pudotuksella. Tämä tulos huomioitiin myös joukkuekisassa, eli hyvän tuloksen saimme siinä. Sijoitus oli 7 joukkueen seasta toinen. Voittajien tulos oli sama kuin meillä, mutta nollatulosten aika oli meitä parempi, mikä ratkaisi sijoitukset.

Toinen rata oli sitten hyppäri. Koska ekalla oltiin tehty niinkin hyvä tulos kuin vitonen, tällä radalla oli jos mahdollista, vieläkin enemmän varmistelua... Ja radalla oli tosi potentiaalisia väärän radan paikkoja useita. Ihan omasta hermoilusta johtuen Figo teki pari pyörähdystä ja niistä napattiin kiellot. Tulos siis 10. Tämä rata on videollakin https://www.youtube.com/watch?v=idnqyScvFqU Ei se ihan niin kamalalta näytä kuin miltä tuntui, mutta aika noloa menoa kuitenkin. Jospa piirinmestaruuksissa uskaltaisi vetää vähän rennommin, vaikka sielläkin päätavoite olis saada tulos yhteiskisassa.

Olen rumista radoista huolimatta tyytyväinen tulokseen, saatiin sijoitus yhteiskisassa ja joukkueellakin meni kivasti :) Jäätiin yöksi hotelliin. Figo ja Gimma olivat hienoja hotellikoiria, kakarakin oli tosi nätisti ja ennen kaikkea hiljaa - etukäteen pelkäsin, että se kommentoi jokaista kuulemaansa ääntä... Reissun ihmeellisin asia taisi sen mielestä kuitenkin olla liikennevaloissa meidän taakse pysähtynyt moottoripyöräilijä. Hirveä meteli nousi, eikä laantunut ennen kuin motoristi kääntyi toiselle tielle.

Faro vietti miniloman naapurissa kisareissun aikana, kyllä seniorin kelpas :) Sen kanssa pitäisi nyt käydä kilpparikontrollissa, koska olen ilmoittanut sen rally-tokokisoihin marraskuulle. Myös Figo kisaa samassa skabassa. Gimma saa vielä odotella vuoroaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti