perjantai 23. toukokuuta 2014

Se on kesä ny

Ja helteet. Ei ole päästy oikein kunnolla lenkkeilemäänkään, kun päivällä on niin kuuma ja illalla vauvasta ei pääse irtoamaan lenkkiä varten. Noh, kaikenlaista pikkutouhuilua tekevät takapihalla ja onhan toi vaunulenkkeily omanlaistaan aktivointia sekin. Mutta kovin suurta fyysistä rasitusta ei tällä menolla tule. Uimaan pitäis kyllä saada aikaiseksi mennä, jospa Figokin jo tänä kesänä keksis sen homman hienouden.

Tänään otin puolen tunnin mettäulkoilun päätteeksi vielä pienen esineruudun. Vein kaksi esinettä ns. takarajalle, en kylläkään laskenut miten kauas kävelin mutta tuskin ne ihan 50 metrissä olivat. Aika lähekkäin, toinen pehmeä ja toinen kova, Lindan rakennuspalikka. Ekalla haulla lähti vauhdikkaasti ja löysi heti pehmeän esineen. Toista lähti hakemaan, mutta homma meni päämäärättömäksi sinkoiluksi. Lopulta menin itse ruutuun rohkaisin etsimään, olin ihan muutaman metrin päässä palikasta kun vasta sen löysi. En usko, että vika oli kovassa esineessä, kyllä se sen mielellään ottaa suuhun kun se sille annetaan. Jotenkin se ei enää ekan esineen jälkeen hoksaa, että samaa toimintaa halutaan vielä toisenkin kerran. Ongelmanratkaisua siis vois miettiä... Tosin hyvin mahdollista, että meidän koeuralle riittää jo sen yhdenkin esineen hakeminen :P

Faron kanssa käytiin kilpparikontrollissa. Arvot ok ja lääkitys pysyy samana. Jos nyt vuodeksi otettais sen poikkeuslupakin, vaikka tuskin tulee kisailtua. Mutta ainakin siltä varalta, että meitä tarvitaan piirinmestaruusjoukkueessa, tai jos tulee muuten innostuttua kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti