tiistai 21. toukokuuta 2013

Hengissä

Sitä vaan, et hengissä ollaan :D En oo vaan jaksanut päivitellä blogia, vaikka tehty on kaikenlaista. Tai ehkä just siks en ole jaksanutkaan. Enkä nyt alakaan yksityiskohtaisesti analysoida kaikkea tehtyä, mutta todettakoon jokunen asia.

Ensinnäkin kisoissa käytiin vain Tsaulla. Ekalta radalta hyl, kun Figo tuli renkaan sivusta :o En tiedä mikä homma oli, varmaan jotenkin sotkeutui askeleissaan, koska seuraavana olleella muurillakin putos palikka. Muuten virheetön ja hyvä rata, varsinkin siihen nähden että suoraan autosta menin rataantutustumiseen... Vähän meinas töistä tulla kiire. Toinen rata oli mukavan mutkikas ja kiva. Siellä muhun iski paniikki viimeisen 5 esteen aikana... Tää on ollut NIIN tyypillistä nyt keväällä. Yhden hypyn ohjasin niin paniikissa, että Figo tuli aivan siivekettä nuollen ja sehän kaatui koko hyppy. Vitonen siis tästä, oli kyllä tosi hyvä fiilis tuon radan jälkeen ja veetutus vitosesta iski vasta vähän myöhemmin :D Näiden kisojen jälkeen ei olekaan juurikaan treenattu agia, ja kisoihin ajattelin seuraavaksi vasta kenties heinäkuussa. Katsellaan nyt, keskitytään vähän noihin muihin lajeihin nyt. Mun pääni ei vaan kestä kisaamista nyt :P

Sit ollaan oltu Lauran ja koirien kanssa Harjavallassa maastotreeneissä. Tässä pari kuvaa sieltä. Olen tyytyväinen esineruutuun, sitä on tehty todella vähän (olisko ollut viides treenikerta? Ekaa kertaa ei nähnyt kaikkien esineiden vientiä). Viimekesäiseen on suurin kehitys tapahtunut luovutuksessa, mitä on kyllä talven aikana treenattukin. Eli nyt tuo nätisti käteen saakka esineen, kunhan en mene liikaa kehumaan tuontivaiheessa... Palkka vasta, kun esine on mun kädessä.
Hanska löytyi!
Aika kuiva ja matala maasto oli, ja kuuma keli.
Jäljellä ei ollut pituutta kuin vajaa 300m, ja siellä 8 keppiä. Maasto oli kallioinen ja hiekkainen, kuiva. Kasvillisuus lähinnä jäkälää ja pikkasen puolukkaa. Kuvittelin vaikeaksi, mutta Figo selvisi hienosti :) Sille on ihan hyväksi, jos on ennen jälkeä treenannut jotain muuta. Ei ole sit ihan niin älytöntä vauhtia päällä. Kelikin oli lämmin, ekoja parinkymmenen asteen päiviä ja aurinko porotti.

Sit vielä yks poseerauskuva, tyyppi on aikuistunut :o Turhan venyneenä on tässä, mutta muuten ryhdiltään ja tekniseltä laadultaan aika onnistunut otos.


Ens viikonloppuna sitten Harjavaltaan ja sukulaiskoirien kanssa treenaamaan :) Kivaa, toivottavasti kelit suosivat. Kesä on parasta aikaa!

Sit oltiin tottispäivässä. Oli erittäin antoisa, ja päivän tärkein opetus mulle oli se, että VAADI, älä paapo koiraa... Tällä mentaliteetilla olen nyt jokusen kerran treenannut lyhyitä pätkiä ja herrajestas, se toimii. Figo tarvitsee selvät ohjeet, mitä tehdään, tietysti. Kun se tietää homman nimen, niin osaa ja uskaltaa antaa kaikkensa :) En ole ollut tarpeeksi looginen ja vaativa.

Farolla on tänään kilpparikontrollikoe, selviää rukataanko lääkitystä johonkin suuntaan. Turkki on kyllä parantunut. Edelleen hilseilyä on, eli ei ole loppunut vielä kokonaan mut selvästi parantunut. Pesen tässä vielä kertaalleen, jospa sit jo alkais helpottaa. Mun mielestä se on muutenkin ollut normaalimpi nyt. Valitettavasti agissa en vielä huomaa eroa, eli rimat lentelevät entiseen malliin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti