keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Keinuttelua

Tänään käytiin pienesti kasvihuoneella kokeilemassa agimeininkiä saikun jälkeen. Huomenna alkaa uusi Elinan kurssi, jolle ajattelin ekalla kertaa mennä Faron kanssa. Kakara saa ottaa vielä hiukan rauhallisemmin varmuuden vuoksi. Sen kanssa tehtiin tänään vihdoinkin keinua. Ihan samalla taktiikalla kuin ekalla harjoituskerralla (kyllä, tasan kerran on harjoiteltu aiemmin), eli keinu tuettuna yläasentoon ja sitten vauhdilla sen päähän, jossa odota-käsky ja nannaa. Sit nosto alas. Meni tosi hienosti, päästin lopulta ihan ilman pannasta varmistamista menemään, kun homma oli selvästi hanskassa. Jos näin hyvin etenee, niin ei tarvii montaakaan kertaa tätä harjoitella, kun päästään etenemään. Räminäharjoitusta vois kyllä aloittaa jo samantien.

Lisäksi otin keppejä ohjureilla, niistä tosin yksi puuttui kun oli jumissa lumihangessa... Pääosin ihan jees kepittelikin, ei vielä oikein osaa hakea keppejä itse ja ohjurittomassa kohdassa on pikkasen wtf. Kuitenkin tähän hetkeen ihan kelpo suoritus. Kontaktit käytiin muutamaan kertaan läpi. Kerran karkas A:lta mutta tajus kyllä itsekin heti virheensä. Varsin tyytyväinen olin tähän sessioon.

Faron kanssa tein pientä radanpätkää tarkoituksena lähinnä päästellä höyryjä. Sen kanssa on kasvihuone vähän huono treenipaikka, kun ei viitsi sotkea valmiita ratoja ja tilaa ei ole rakentaa omia pätkiä. Sen kanssa treeniä kaipaisin erityisesti
-takaaleikkauksiin
-itsenäisempiin keppeihin, erityisesti keppien loppupää
-itsenäisempiin kontakteihin ja
-poispäinkäännöksiin.
Voipi jäädä nämä täsmätreenit siihen, kun kentälle taas pääsee. Kyllä me nyt kuitenkin pääsiäiskisoissa taidetaan käydä tsekkaamassa taso talvikauden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti