perjantai 24. helmikuuta 2012

Elävien kirjoissa

Faro tais sitten säästyä yskältä :) Kakaralla se oli melko sitkeä, muttei onneksi mennyt mitenkään erityisen rajuksi. Yli viikon kuitenkin yski, eli vieläkin on treenitauolla. Eilen käytiin pikkasen kunnollisemmalla lenkillä ekaa kertaa saikun jälkeen, eikä tullut yskää edes rasittuessa. Taidan kuitenkin ensi viikolla vielä pitää agitreenit tosi kevyinä sen kanssa. Kurssitreeneihin taidan mennä Faron kanssa. Ajattelin nyt vuorotella niiden kanssa siellä. Vaikka kyseessä on mölliryhmä, niin radat ovat sen verran hankalia että Farokin saa niistä kyllä irti vaikka mitä. Tulee vaan keskityttyä sen kanssa vähän eri juttuihin kuin Figon kanssa tekisin.

Päätin nyt ihan oikeasti ottaa Figon kanssa tavoitekisoiksi Rauman alkukesän kisat. Siellä on kaksi agirataa, joten se keinukin tarttis ihan oikeasti opettaa. Aloitamme sen ensi tilassa. Keppien suhteen en huolestu, ja muut kontaktit ovat oikein hyvällä mallilla. Ens kuussa jos päästäis ainakin yksissä epiksissä käymään, niin näkis miten se käyttäytyy kisamaisessa tilanteessa. Käykö moikkaamassa ratahenkilöt jne... Tästä kaverista ei aina tiedä, Faron kanssa ei ole koskaan tarvinnut edes ajatella tuollaista mahdollisuutta.

Saikun aikana ei ole tehty kyllä juuri mitään. Pienikin kiihtyminen sai heti yskän aikaan, joten en ole viitsinyt pikkujuttujakaan hinkata. Luita on mennyt paljon, niin on ollut edes jotain tekemistä. Lisäksi testasin halpaa älypeliä, eli nami Tupperware-kipon alle. Farolle tämä oli tuttu juttu vuosien takaa, ja se osasikin käyttää tassua apuna kupin kippaamisessa. Figo oli ihan pihalla, liikutti vaan kippoa kuonolla ja ihmetteli, kun nami ei tullutkaan esiin sitä siirtämällä.

Saikku on ollut kyllä hyvää harjoitusta hihnakävelyyn. Olen sen verran laiska, etten kamalasti jaksa hihnalenkkeilyä normioloissa. Nyt on tullut tehtyä hihnalenkkejä suuntautuen tuonne ihmisten ilmoille, eli on tullut tavallista enemmän ohituksia ja muuta jännää. Figohan on niiden suhteen saanut kasvaa vähän pellossa... Mutta ihan siedettävästi ne menee nyt, karvat kyllä nousee ylös mutta pysyttelee hiljaa, ainakin niin kauan kunnes vastaantulija mahdollisesti alkaa rähistä. Vaikuttaa kyllä tietävän hyvin, ettei rähistä saa. Sen verran kovasti nöyristelee mua, jos aloittaa rähinän ja pääsee niskanahkatalutukseen. Sen jälkeen ollaan niin kilttiä poikaa että. Mut joo, kyllä siitä hyvä tulee. Pitäis jaksaa tehdä enemmän harjoituslenkkejä ilman Faroa. Tosin, yksinään ollessa Figo käyttäytyy tosi hienosti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti