torstai 20. toukokuuta 2010

Treenikuulumiset

Maaseututreenit part 2 oli tänään vuorossa. Olin suunnitteluvuorollani soveltanut yhtä Heidin treeneissä tekemäämme rataa, hyppysellaista. Pari poispäinkäännöstä, useita jaakotuksia ja muuta pientä. Jotenkin alku meni meiltä tosi nihkeästi, otettiin muutaman esteen välein uusiksi ja aina johonkin tökkäs. Tosin asiaan saattaa vaikuttaa mun viikon takainen rullaluisteluvammani, juoksin nimittäin ekaa kertaa sen tapauksen jälkeen. En ollut ihan parhaimmillani. Kelikin oli taas helteinen.

Joka tapauksessa tästä treenistä inspiroiduin taas treenaamaan tilanteita, joissa mun rintamasuuntani on koiraan päin. Faro hämmentyy edelleen, jos mä käännyn sitä "vastaan". Toisaalta voi olla, etten edes ohjaa oikein näissä kohdissa. Pitää ottaa puheeksi ensi viikolla. Lisäksi välistävedot kaipaavat taas muistuttelua. Kontaktit ovat kohtuullisesti hanskassa nyt.

Ensi viikolla olis epiksetkin, mut luulen että jätän väliin. Muutenkin tulee kolme agikertaa, kun on treenit täällä ja Tsaulla sekä ne kisat. Lisäksi käydään muuten kontrollissa noiden korvien vuoksi. Ovat kyllä aika hyvännäköiset jo.

Eilen Faro pääsi eroon talviturkistaankin :) Käytiin tsekkaamassa Rohijärven uintimahdollisuudet. Ainakin tämä yksi hyvä paikka löytyi, ja eiköhän sieltä muitakin sopukoita löydy vielä. Pääasia kuitenkin, et jossain saa koiran uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti