torstai 8. lokakuuta 2020

 Johan on taas hetki vierähtänyt viime julkaisusta, sentään pentusivua olen päivittänyt ja syystäkin. Kide ultrattiin tiineeksi viikko sitten, eli valmistautuminen pentuprojektiin hyvässä vauhdissa! Ultran perusteella ihan hyvän kokoinen pentue on luvassa. Kotiehdokkaita on mukavasti, ja päivitän pentusivulle tilannetta pentujen synnyttyä. Nyt vaan peukut pystyyn, että kaikki sujuu hyvin. Tämä on todella odotettu ja toivottu pentue.

Viime päivityksen jälkeen on saatu seuraavia virallisia tuloksia:

Raikun luonnetesti 22.8. Sain idean viedä juuri 2v täyttäneen piikelin testattavaksi. Hyvinhän se testistä selviytyi, mitä kyllä osasin odottaakin. Kokonaispisteet +142, laukauskokematon. Hyvin mielenkiintoista sekä itselle että tuomareille tällainen aika erilaisen rodun edustaja, harvemmin ajavia koiria luonnetestataan. Testi nähtävillä videolla täällä: Osa 1 ja Osa 2

Collieiden erikoisnäyttely 5.9.: Pentuluokassa Tricking With Kindness PEK 1, KP, PNP2 sekä T. With Style PEK 3.

Figo rallytokokisoissa 10.9. AVOHYV 88p, sijoitus 2. Yhtä uupuu koularista, toivottavasti se tässä jossain kohtaa saataisiin hoideltua kotiin! Nyt on doping-varoaika meneillään, koska Figo sai juuri elämänsä ekan antibioottikuurin tulehtuneeseen anaalirauhaseen.

Raiku ekassa ajokokeessaan 3.10. PM-kokeen merkeissä haastavissa olosuhteissa, ja maastoarvonnassa sattui kotimaasto. Erittäin tapahtumarikas päivä, joka alkoi hyvin, hyvällä jäniksen ylösotolla. Samassa kuitenkin todettiin maastossa olevan susia, hukalta koira otettiin kiinni ja ajoerä keskeytettiin. Toinen haku otettiin ex tempore keksityssä maastossa, johon päästiin peuramiesten lähdettyä. Onneksi peurasaaliin hajut eivät Raikua häirinneet, mutta toinen haku oli selvästi ekaa huonompi. Lyhyt rusakkoajo kuitenkin lähti ihan hakuajan lopussa. Erikoisen herkässä oli äänenanto, ja sekä haku- että ajolöysyyttä tuomittiin. Lopputulos 15,83p ei suuria tunteita herättänyt, mutta kun muut osallistujat eivät saaneet senkään vertaa kasaan, Raiku oli kokeen paras! Viralliseen piirinmestaruuteen vaaditaan luokkatulos, joten varsinaiseksi mestariksi häntä ei voi tituleerata.

Samassa kokeessa Tricking Dudeson hakupisteillä 4,00, ja jatkaa kuun lopussa etelän lohkon valintakokeeseen. Toivotaan onnistunutta hakua sinne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti