torstai 26. syyskuuta 2019

Tuloksia ja pentuja!

Pennut ensin: Gimmalle ja Zitolle suunnitteilla talvipennut. Lue lisää pentuja-sivulta!

Rauman ryhmiksessä 15.9. esiintyivät Kide, Figo ja Tyyppi. Nahkat tuomaroi Antti Nieminen. Tyyppi sai junnuluokassa ERInomaisen, hieno juttu! Kidelle ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään EH. Figo miellytti tuomaria ja sai ERI:n ja SA:n, sijoittui PU3-sijalle ja oli ROP-veteraani. Isoon kehään ei jääty, johtuen kaatosateesta ja kiireisestä aikataulusta. Nyt on tämän vuoden näyttelyt melko varmasti paketissa!

Luustokuvilla ovat käyneet Raiku (Tavajs Birna), Tyyppi (Tricking For Victory) ja Frodo (T. For Once). Raikun lonkat, kyynärät ja selkä olivat kaikin puolin moitteettomat. Beagleja kuvataan varsin vähän, mutta itse pidin itsestäänselvänä Raikun kuvaamista. Lisää terveystutkimuksia on tulossa ensi vuonna. Tyypin lonkat A/A, kyynärät 1/1. Harmi homma kyynärien suhteen, mutta onneksi muutokset olivat K. Ventelän mukaan sellaista laatua, ettei niiden pitäisi koiraa haitata. Selässä sillä todettiin niukin naukin LTV1, muuten täysin normaali. Frodon lonkat ja kyynärät olivat parasta A- ja 0-luokkaa. Myös sen silmät tutkittiin, niissä pari ylimääräistä ripseä (distichiasis), muuten kunnossa. Iso kiitos kasvattien omistajille vaivannäöstä!

Tuloskategoriaan kuulunee myös Loton (Silver-Serenity's Lobo) MyDogDna-testaus. Sen profiili löytyy julkisena sivustolta. Oleellisin tieto oli varmaankin, että Lotto on DM:n suhteen kantaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti