maanantai 2. heinäkuuta 2018

Kuulumisia

Jopas on aikaa vierähtänyt viime kuulumisista. Pistettäköön sen piikkiin, että pentujen kanssa todellakin riitti puuhaa. Niiden lennettyä pesästä taas on aika mennyt toipumiseen :D

Pennuista peräti viisi lähti Uudellemaalle/pk-seudulle. Sijoitusnarttu Gee lähti Imatralle isänsä kotipesään, yksi uros Ulvilaan Loton seuraksi ja yksi uros Tsekkiin. Loppujen lopuksi siis melko laajalle levittyivät, vaikka Helsingin seudulle tulikin kunnon keskittymä. Kaikilla on elo alkanut mukavasti :)Lotto kävi MH-kuvauksessa 17.6. Paikka oli alunperin varattu Gimmalle, mutta pentujen sotkettua suunnitelmat, sain vaihtaa sen tilalle toisen koiran. Lotto suoriutui kuvauksesta hienosti ollen oma, reipas ja varma itsensä. Tulos on jo näkyvissä koiranetissä.

Normaalielämään siis kutakuinkin palattu! Gimma on ilmoitettu kahteen näyttelyynkin, toivottavasti se ehtii kasvattaa karvansa takaisin ennen niitä. Ja toivon mukaan tässä kämpässä kuullaan pentutassujen töminääkin vielä ennen syksyä, sillä pieni luppakorva on tilauksessa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti