sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Eipä ole tullut päiviteltyä blogia, vaikka tapahtumia onkin ollut. Ensin kuvat tapaamistani beaglekasvateista. Dudeson-Roope oli mukana paikallisyhdistyksen kesäpäivässä toukokuun lopussa ja Dahlia-Sirun tapasin viikko sitten mennessäni SCY:n juhlallisuuksiin Keski-Suomeen. Reippaat ja iloiset pentuset :)

Tricking Dudeson 3,5 kk
Tricking Dahlia melkein 5 kk

Viime viikonloppu tuli tosiaan vietettyä SCY-juhlallisuuksissa. Rankka mutta antoisa reissu. Launtaina oli ohjelmassa erkkari, johon Gimmakin osallistui. Nuorten luokassa oli neljä koiraa, kaikki saivat ERIn. Näistä Gimma sijoittui neljänneksi, kaksi parasta taisivat saada SA:n. Ihan kelpo tulos. Gimmalla alkoi juoksu samana päivänä, ja kenties sen vuoksi liikkui tavallista laiskemmin. Oliskohan ollut vähän kipeä... 

Juoksun vuoksi Gimman osallistuminen seuraavan päivän rallytokoon peruuntui. Figo sen sijaan osallistui ja saavutti kolmannen hyväksytyn tuloksen pistein 85/100 ja siten koularin RTK1. Paremmatkin pisteet olisi ollut helposti otettavissa, mutta ilmeisesti sekosin askeleissa ja otin täysin turhat -10p yhdessä tehtävässä. Onhan se toki haastavaa laskea kolmeen asti... Noh, tärkeintä että tulos tuli ja Figo toimi kuten odottaa sopi. 

Otettiin myös vähän noutotreeniä pk-mestiksen tottisosioiden jälkeen viereisellä kentällä. Oli tosi kuuma, ja mielestäni Figo ei ollut yhtä terävänä kuin yleensä. Ihan ok tasamaanoudot kuitenkin, esteillä menot ihan jees mutta paluut on edelleen hankalia. Noh, kaksi vuotta sitten viimeksi niitä olikin kokeiltu :D Tottisten seuraaminen kyllä rohkaisi hiomaan Figonkin lopultakin koekuntoon. Katsotaan nyt, vähän kahden vaiheilla olen tällä hetkellä... Uskon kyllä katuvani myöhemmin, jos nyt luovutan.

Sitten vielä Faron 9-vuotisvideo. Pappa pääsi sateensuojaan kasvihuoneeseen pallottelemaan < 3 https://www.facebook.com/annsaar/videos/vb.1513481185/10206140688545551/?type=3&theater

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti