tiistai 14. heinäkuuta 2015

Nastolan ryhmänäyttely 11.7. / Nastola group show (tuomari/judge John Wauben, NL)

Figo AVO ERI 1, SA, PU 2, VASERT
Gimma PEK 3

Pitkästä aikaa osui kohdalle tuomari, joka tykkäsi Figosta vähän tavallista enemmän. Arvostelussa ei juuri moitteita ollut. Luokkavoitto tuli varmaan pitkälti liikkeiden perusteella, ainakin tuomarin henk. koht. antamien perusteluiden perusteella. Oli oikein miellyttävä uusi tuomarituttavuus tämä hollantilaismies. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta, kun Figo voitti jonkun PU-kehässä :D Aiemmin, kun on sinne päässyt, on aina ollut viimeinen.

Gimma jäi luokan kolmoseksi ilman KP:ta. Ei siitäkään isoja vikoja löytynyt, mutta jotain setä selitti sen (etu)jaloista. Olivatko löysät vai pystyt ranteet, en ihan saanut selvää... Ja "levoton" ylälinja. Se onkin tällä hetkellä vähän levottomassa kehitysvaiheessa. Ensimmäistä kertaa se ei myöskään esiintynyt kuin robotti, vaan teki muutaman riemastuneen loikan juoksukierroksilla. Taisin villitä sitä liikaa ennen kehää, oli niin tulisena ennen omaa vuoroaan. Luokan toiseksi sijoittui Gimman sisko Dolly (Paperdoll), joka oli oikein nätti ja Gimmaa rauhallisemman oloinen. Oli kiva nähdä :)

Meillä oli oikein kunnon sukutapaaminen, kun em. siskon lisäksi paikalla olivat myös Gimman isä Victor sekä Figon sisko Veela ja emä Tirri. Luonnollisesti myös molempien kasvattajat. Tämä onkin näyttelyiden paras puoli, tulee nähtyä tuttuja kauempaakin. Lopuksi käytiin vielä ottamassa pienet tottikset. Reissun paras anti olikin huippuunsa noussut treenimotivaatio! Toivottavasti se nyt pysyy.

Figo Nastolassa, kuva Sirpa Heikura
Gimma 7,5 kk, kuva Sirpa Heikura

Tokon seuramestaruuskoe tosiaan oli. Figo osallistui avoimeen luokkaan, Faron kanssa en sittenkään viitsinyt lähteä mukaan... Paikallaolo tehtiin ohjaaja näkyvillä eli otettiin vapaaehtoisesti siitä nolla. Meni moitteettomasti. Toinen nolla otettiin hypystä, ehkä vähän yllättäen. Ei siinä pitänyt hankaluuksia olla, mutta ei se niin helppo sitten ollutkaan. Luoksetulossa ei käsimerkki aiheuttanut minkäänlaista reaktiota, eli siitä puhdas läpijuoksu ja arvosana 5. Kaukoissa jäi viimeinen vaihdos tekemättä - ei tämänkään pitänyt vaikea olla, mutta ei se kehässä niin helppoa olekaan :P Muuten meni ihan hyvin. Tuomarina oli Tuija Sere ja arvostelu tapahtui hänen tutun tiukkaan tyyliinsä. Saatiin kuitenkin tulos, 103 pisteellä! Oli ihan kiva kokeilla näitä vanhoja sääntöjä kokeenomaisesti, vaikka viralliseen kokeeseen ei ollakaan menossa. Uusi avoin luokka vaikuttaa kivalta, ja sitä varmaan tullaan aikanaan kokeilemaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti