sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kisailua

Jee, kisattu on! Nollatulokset antavat odottaa itseään, mutta erityisesti eilisen jälkeen fiilis on tosi hyvä ja homma tuntuu sujuvan. Eiköhän vielä ole tähdet oikeassa asennossa virheettömiinkin suorituksiin. Kaksi viikkoa sitten mentiin ATT:lla kolme rataa. Silloin eka rata oli kaaosta, höyryjen purkamista... Mutta kaksi muuta jo hyviä, erityisesti hyppärin loppu-juoksusuoraan olen erityisen tyytyväinen. Tämä löytyy videoltakin... Alussa "pieni" hämmentyminen, en tiennyt yhtään miten tuon ohjaisin joten meni odotetusti plörinäksi. Kepeille lähti hätiköidysti, ja siitä virhe. https://www.youtube.com/watch?v=cGcROvuwB-4 Tuloksina kaksi vitosta ja hyl, molemmilla vitosilla sijoituttiin kolmanneksi, eli lohdutuspalkintoja saatiin, kiva... Toinen vitonen tuo videolla nähty, toisella putos muurinpalikka. Pienestä se on kiinni.

Eilen Tsaulla neljä rataa. Jatkettiin vitoslinjaa, eli kaksi vitosta, 15 ja hyl. Tuosta 15-radasta, hyppäristä, en tiedä missä se kolmas vitonen tuli. Kaksi rimaa putosi, Figo kaahotti sen verran että ihan sen piikkiin saatan laittaa, "helpoissa" kohdissa tulivat alas enkä mielestäni itse säätänyt mitään. Muuten se rata oli melkeinpä paras, mentiin kovaa ja sujuvasti. Etenemäkin oli 4,66 m/s. Tällä radalla oli hirvittävä juoksusuora, jonka onnistumisesta olen erityisen ylpeä :D Lopussa oli meille melko haastava hyppykuvio, joka sekin meni suunnitelman mukaan, jee. En jaksa sen paremmin analysoida nyt, mutta tässä videolla toinen vitosrata ja hylly https://www.youtube.com/watch?v=1eqswLtHtHs (tässä "pikkusen" ylimääräistä kaartelua, muuten hyvä... Aika oli hyvä, sadasosalleen ihanneajan verran :P ) ja https://www.youtube.com/watch?v=Supng-6UfCw&feature=youtu.be (täällä iski joku paniikki muurin jälkeen... veitsenterällä hetken aikaa ja lopulta hypystä ohi, ja sit se väärään suuntaan. muutoin hyvä rata tycker jag) Eilenkin sijoituttiin kaks kertaa vitosilla, toiseks ja kolmanneks. Lahjakortteja siis kertyy, hyvä!

Kisaaminen tuntuu nyt hyvältä ja kivalta :) Eiköhän se tästä. Perusasiat toimii, eli kontaktit, kepit ja lähdöt yms. ovat kohdallaan, rimojenylityskin hyvä. Figo on ollut aiempaa sähäkämpi ja kaahottanutkin, lieköhän pitkän kisatauon tulosta. Ei se kyllä mua haittaa, ihana kisakumppani se on :)

Viime viikonloppuna oli epävirallisten koitosten aika, ensin agilityn seuramestaruuskisa ja sunnuntaina mätsäri. Seuramestaruusrata oli haastavahko mutta kiva. Puhdasta rataa tehtiin esteelle 11 asti, sitten pieni herpaantuminen ja sen seurauksena yksi ylimääräinen hyppy. Muuten hyvä rata, olin tyytyväinen. Mätsärissä ei Figosta vieläkään tykätty :D Esiintyi kyllä hyvin.

Faro menee pian fyssarille, epäilen selässä jotain. Käsittelyn jälkeen otatan todennäköisesti uudet selkäkuvat, harkinnassa myös käyttää erikoistuneemmalla lekurilla kilppariasian takia. Se on jotenkin tosi aneemisen oloinen välillä, sisällä erityisesti. Seisoo huonosti, ja loppulenkeistä sen takapään liike on omituista. Vähän huolettaa, löytyykö selästä jotain uutta :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti