keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Hengissä...

Tosiaan henki pihisee, mutta en ole jaksanut päivittää blogia. Touhutaan nyt niin paljon kaikkea, ettei jaksa edes itselleen muistiinpanoja tehdä :P Gimma on jo 5-kuinen, tuoreet mitat 13,8 kg ja noin 50 cm. Parissa mätsärissä on käynyt pönöttämässä, ja tuntuu olevan siinä hommassa luonnonlahjakkuus... Pari harjoituskertaa omalla pihalla, ja menee kuin vanha tekijä. Harjavallassa pääsiäisenä tuloksena punainen nauha, muttei sijoitusta jatkoskaboissa. Hienosti esiintyi, tuomarin kopelointi oli vähän epäilyttävää mutta eipä sellaista kertaakaan ollu harjoiteltukaan. Odottelusta hän ei välitä, kovasti yritti komentamalla saada leikkikavereita, mutta kukaan ei lähtenyt... Tylsää. Kalannissa 19.4. taas Gimma miellytti tuomaria niin paljon, että nappasi punaisten pentujen ryhmän voiton. Eikä siinä kaikki, BIS-kisassa häneen mieltyivät myös kaksi muuta tuomaria, joten yhteistuumin meidän osoitettiin voittajan pallille :D Olin aika huvittunut siitä, miten kakara esiintyi. Eräs tuomareista sanoikin, että olette tainneet harjoitella tosi paljon... Hah! Kaipa se on joku luonnonlahjakkuus.

BIS-voittaja Kalannin mätsärissä 19.4.

Yksi videopätkä Gimman touhuista... Lindan kuvaama, joten "ihan" keskellä kuvaa ei olla koko aikaa :D Tosi kivasti tarjoaa sivulle tulemista ja siinä kulkemista. Tässä vaiheessa oli tota pomppimista aika paljon, mutta nyt se on rauhoittunut. Yllättävän "itsestään" on päässyt jyvälle seuraamisesta, vaikkei sitä oikeastaan ole ihmeemmin edes harjoiteltu. Hiukan vaan vihjailtu, että tossa kohtaa on muuten ihan kiva olla... https://www.youtube.com/watch?v=47eHqDKRZ9k

Tänään käytiin jäljestämässä. Gimma on tehnyt nyt lähinnä namiruutuja, mutta tänään päätin ottaa ihan oikean jäljen ja vieläpä metässä. Alusta tosin oli tosi helppo, ihan tarkoituksella. Melkein kuin olis nurmikolla ollut. Pituutta jäljellä ehkä 25m... Ekat 5m kakara oli aika levoton, hirveällä kiireellä vaan yritti imuroida nameja. Ja kaikki eivät siltikään menneet, huomasin että muutamia nameja tippui kuolaisena maahankin... Ei kerkee niellä edes kaikkia, raukka. Muutaman metrin jälkeen sit rauhoittui ja keskittyi, ja loppu meni tosi nätisti :) Taidetaan siirtyä ruuduista jälkiin nyt.

Figo jäljesti tänään myös. Olin ottanut erikseen keppitreeniä, joka meni ihan hyvin. Siitä rohkaistuneena tein nyt sellaisen "esikoululaistason" jäljen, jolla oli jonkin verran ruokaa ja viisi keppiä, pituutta ehkä just 100 m... Vein suoraan jäljelle. Oli tarkka ja huolellinen ruokien kanssa, mutta kepeistä ei meinannut oikein välittää... Ei taida olla järkevää laittaa niitä sinne, jos ruokaakin on mukana. Muuten olin tosi tyytyväinen, malttoi hienosti ja kulmakin meni hyvin. Parissa kohtaa kepin jälkeen tuli pieni härdelli, mutta selvitti sen rauhallisesti ja itsenäisesti. Ihan rohkaiseva treeni mulle.

Figo on myös tottistellut. Viime viikolla otettiin piiiitkästä aikaa pk-esteitä. Hyppy meni hyvin, myös kapulan kanssa. A:lla taas herkästi kiertää takaisin tullessa. Mutta tämä oli kyllä eka kerta, kun edes koitin kokonaista liikettä :D En siis huolestu, pitää ottaa sitä paluumatkaa erikseen niin eiköhän se siitä. Lisäksi on jatkettu toista keskeneräistä eli eteenmenoa. Sekin vaikuttaa lupaavalta, juoksee hyvällä asenteella ruokakupille kaukaakin, ja olen saanut jo yhdistettyä maahanmenonkin siihen. Hiljalleen siis alkaa vaihe "kupista eroon". Kolmas uusi juttu eli liikkeestä istuminen on aika pitkälti kunnossa. Olen päättänyt vaihtaa täyskäännöksen saksalaiseen, ja sitä on nyt vähän otettu myös. Nyt on vasta huhtikuu, joten olen ihan luottavaisin mielin tulevan kesän ja koetavoitteen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti