perjantai 18. marraskuuta 2011

Kuvia, videoita, treeniä

Tänään oli Kirsin kanssa oikein perusteelliset agisessiot, kun kaikki viisi koiraa pääsivät vauhtiin ja kameratkin olivat matkassa. Figo harjoitteli kurssilta tuttuja juttuja, eli sylkkäreitä ja vähän takaakiertoja ja -leikkauksia. Yllättävän hienosti kaikki menevät, kun varsinkin sylkkäreitä on harjoiteltu todella vähän. Figo on nyt selvästi ryhtynyt kuulolle agihommissa. Vauhti hidastuu kyllä heti, kun on epävarma. Katsoo mua, kun ei tiedä mitä tehdä. Tässä mielessä se on aika erilainen aloittelija kuin Faro, joka epävarmana posotti menemään mitä parhaaksi näki vauhdin hidastumatta ("jos ei kerran kerrota mitä tehdään, niin teen sit edes jotain"). Luulenpa siis, että Figolle tulee reippaasti vauhtia, kunhan saa varmuutta tekemisiinsä ja oppii nämä tekniikat kunnolla. Ja kyllähän me vielä haetaan sitä yhteistä säveltä muutenkin, oon niin tottunut ohjaamaan yhdenlaista, osaavaa koiraa.
Tässä se sylkkäriharjoitus http://www.youtube.com/watch?v=RrZptuwvxiE ja tässä toinen, helppo pätkä Kirsin hienosti leikkelemänä http://www.youtube.com/watch?v=mGTydyDZipo&feature=share (jostain syystä en saa näitä sellaisiksi klikattaviksi linkeiksi...). Tuossa jälkimmäisessä varsinkin näkyy, miten joutuu sipsuttelemaan hyppyjen välillä. Ei oikein vielä osaa askeltaa sujuvasti ja toisaalta rimat on matalalla. Eiköhän se tuosta. Niin, ja sylkkäripätkän viimeinen hyppy on ylimääräinen, ei siis kuulunut harjoitukseen, en vaan tajunnut sen olevan tuossa ja Figo juoksee lelun perään sen yli. Ei se oikeasti ihan noin huolimattomasti hyppää, saati mä ohjaa ;)

Sitten vähän kroppaposeerauksia, kakarahan näyttää aika kivalta!


Naama on vielä kovin lapsellinen :)


Lindalla oli vähän lakki silmillä, uni maistui hyvin raikkaassa ulkoilmassa


Faron kanssa mennään viikon päästä Tsaulle kisaamaan reilun kuukauden tauon jälkeen. Kivaa. Sen kanssa otin nyt tuota samaa sylkkäripätkää kuin Figon kanssa, ja pikkasen muokattuna lisäksi. Ja vähän keppejä. Ei mitään ihmeempää siis. Ajattelin vuodenvaihteen jälkeen kenties mennä sen kanssa jollekin ratakurssille. Saavat pojat vuorotella noilla kursseilla, nyt on Figon vuoro. Alkavalla viikolla ei olekaan kurssia, joten päästään omiin treeneihin ekaa kertaa tälle talvikaudelle. Ajattelin ottaa vaan vähän kontakteja molempien kanssa, Faron kanssa varsinkin kiva, kun ei ole moneen viikkoon nähnytkään kontaktiesteitä. Ja ilmoittauduin nyt kahdelle agiradalle, jätetään hyppäri väliin tällä kertaa.

Vielä pari kuvaa tämänpäiväiseltä lenkiltä. Oli ihana, kirkas pakkaskeli. Tämä eka kuva näyttää kyllä ihan joltain muulta, tulee lähinnä kauhuleffa mieleen.

Oikeasti keli oli lähinnä tällainen

Niin, ja nyt on Figo ilmoitettu Turun tammikuun näyttelyyn! Saas nähdä, mitä irkkusetä tykkää kakarasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti